Cultuurcentrum De Schakel
Piet Stellamans

Flip Kowlier

September
vr 28 okt 22 20:00
vr 28 okt 22
20:00
  • vr 28 okt 22
    20:00
    Schakelbox, Waregem

West-Vlaams multitalent stelt nieuwe nostalgische soloplaat September voor.

Flip Kowlier is lang geen onbekende meer in ’t gebuurte. Er was de volle wei in Park Casier voor ’t Hof van Commerce tijdens de Waregem Koerse Feesten (2019) en met zijn Ertebrekers kreeg je een crème van een optreden in het Oblatenauditorium (2019).

Hij trok het Vlaamse land door met prachtige soloplaten zoals Ocharme Ik en Otoradio. En tot overmaat van jolijt liet de veelzijdige bard zich inlijven bij de huisband van De Ideale Wereld. Aan muzikale strapatsen geen gebrek. 

Maar Flip is een man met veel goesting. In de schoot van de pandemie ontstond er tijd en ruimte voor nieuwe songs. Die perste hij in een verse plaat September, een album waarin hij terugkeert naar zichzelf en het soort ‘nostalgie over dagen die nooit meer terugkomen’ etaleert.

Verwacht je aan oorwurmen met een sixties vibe en ondertussen kan je via ons Spotifykanaal nog eens genieten van o.a. ‘Welgemeende’, ‘Min Moaten’, ‘In de fik’, 'Mo Ba Nin' en ‘Zwembad’.

/// EXTRA ///

Deze voorstelling kadert in het tiendaags gala voor ons jubileum. We voorzien een verrassende beleving bij onze bus voor aanvang van de voorstelling:  

19.30u /// Muzikale ode aan Flip Kowlier

Piet Stellamans