Cultuurcentrum De Schakel

Axelle Red

A very special Christmas
Kerstconcert (i.s.m. Zonta Waregem):
zo 18 dec 22 17:00 - 18:40
zo 18 dec 22
17:00 - 18:40
  • zo 18 dec 22
    17:00 - 18:40
    Wintercircus @ Waregem Expo
    Geweest

 

Kerstkind Axelle brengt haar favoriete kerstklassiekers in een soulversie en strooit wat glitters door haar eigen oeuvre. En dat allemaal in samenwerking met Zonta Waregem en voor hun goede doelen: ’t Kelderke, De Borstkliniek en Make a Wish.

 

Hoewel ze werd geboren in februari is Axelle Red diep vanbinnen altijd een kerstkind geweest. Van jongs af is ze dol op de magie van kerst met de boom, de lichtjes, de gezellige sfeer én de kerstliedjes. Een kerstspecial staat al jaren op haar persoonlijke en ons wenslijstje.

Samen met een bonte stoet van Amerikaanse artiesten waar ze zo van houdt zoals Carole King, Phil Spector, The Jackson 5, Stevie Wonder, Johnny Cash, The Carpenters, Otis Redding, Peggy Lee, The Supremes, … dook ze diep in haar platenkast en eigen oeuvre. Het resultaat is een rist kerstklassiekers, veelal in een soulversie. Deze tijdloze parels vult ze aan met eigen materiaal dat de sfeer van kerst ademt. Afspraak in december 2022 voor een magische trip met de zangeres door haar winterwonderland en betoverende nummers zoals 'Santa Claus Is Coming To Town’, 'Who Took The Merry Out Of Christmas’, 'Let It Snow’, 'Santa Baby’, 'White Christmas'.

---------

VIP-arrangement 

Naast het standaardticket, biedt Zonta Waregem ook een VIP-arrangement aan ter waarde van 125 euro. Zo krijg je naast het optreden van Axelle ook een walking dinner (incl. dranken) aangeboden. Hiermee doe je een erxtra duit in het zakje voor de goede doelen van de club. Voor meer informatie verwijzen we graag naar hun website: www.zontawaregem.be

I.s.m.

Ik ben gek op kerst, altijd geweest, ik vind er werkelijk alles geweldig aan: het chique én de kitsch! Voor mij draait het om liefde, tradities, familie, veel muziek en herinneringen aan de gezellige tijd die ik had toen ik opgroeide en de eindejaarsperiodes met mijn eigen gezin - en dat is wat ik wil overbrengen met deze shows. Het wordt een feest van herkenning en vreugde, en ongetwijfeld ook van ontroering.

Axelle Red