Cultuurcentrum De Schakel

Els de Schepper

... ziet ze vliegen
All board voor een gloednieuw spektakel.
wo 21 dec 22 20:00 - 21:50
wo 21 dec 22
20:00 - 21:50
  • wo 21 dec 22
    20:00 - 21:50
    Wintercircus @ Waregem Expo
    Geweest

De onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret neemt je mee voor een turbulente vlucht uit de realiteit.

Fasten your seatbelts en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els de Schepper. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en het plezier gebleven?

Ontdek de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess is geworden.  Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja, de depressieve reisleidster, op zoek is naar het grote geluk.

Zet je gsm in vliegtuigstand en hou je vast voor een dolle rit vol gein en ongein. Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag en met een verrassende apotheose. Het zal je hart en je lachspieren deugd doen.

Els de Schepper heeft een indrukwekkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. de hoofdrol in Piaf), lezingen, theater én muziek. Het best is ze echter gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat speciaal voor haar uitgevonden lijkt.