Cultuurcentrum De Schakel
Jelle Vermeersch

Lieven Scheire

Artificiële Intelligentie
do 23 feb 23 20:00 - 21:40
do 23 feb 23
20:00 - 21:40
  • do 23 feb 23
    20:00 - 21:40
    Waregem Expo
    Geweest

Een entertainende theatershow over deze wonderlijke nieuwe vorm van software, die nu al overal om ons heen is.

Samen met Lieven Scheire ontmoet je de wondere wereld van Artificiële Intelligentie (AI), een vorm van slimme software. Leer op een informatieve avond alles over de nieuwste toepassingen van technologie en wetenschap.

Rechters die afgaan op A.I.? Je huiscomputer vragen wat je aan moet trekken? ‘t Klinkt als toekomstmuziek, maar het is misschien wel dichterbij dan je denkt. A.I. speelt op dit moment al een belangrijke rol in onze maatschappij, bijvoorbeeld in diensten die je dagelijks gebruikt als Google Maps en Spotify. A.I. biedt oneindig veel mogelijkheden.

Ai, Ai, Ai … wees niet bang. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden. In deze luchtige theaterlezing, bomvol grappen en entertainment, maak je kennis met je nieuwe vriend, butler, adviseur, psycholoog, personal trainer en beschermengel: Artificiële Intelligentie. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.

Voor iedereen vanaf 16 jaar.

Credits

Van en met: Lieven Scheire

www.lievenscheire.be