Cultuurcentrum De Schakel

Gravity & Other Myths

Out of Chaos
Circustheater met maar liefst acht vliegende acrobaten en een muzikant.
wo 1 mrt 23 20:00 - 21:10
wo 1 mrt 23
20:00 - 21:10
  • wo 1 mrt 23
    20:00 - 21:10
    Waregem Expo

Na de spectaculaire show A Simple Space komt het Australische gezelschap Gravity & Other Myths met Out of Chaos. Circustheater met acht acrobaten en een muzikant voor de hele familie. 

 

Het wereldberoemde Australische circusgezelschap Gravity & Other Myths is een graag geziene gast in Waregem. In 2019 veerde het jeugdcentrum verschillende keren recht voor hun wonderbaarlijke A Simple Space. Ze maken een eigenwijze vorm van circustheater waarin ze de grenzen van zichzelf en die van het circus steeds verder oprekken. Dat levert verbluffende shows op met acrobatische hoogstandjes, veel vaart en lef. 

In 2023 komen ze opnieuw naar Waregem afgezakt met hun meest gedurfde en ambitieuze voorstelling tot nog toe. Inclusief okselvijvers. In Out of Chaos laten drie vrouwelijke en vijf mannelijke acrobaten zich van hun stoere én kwetsbare kant zien. In deze strak vormgegeven show tonen ze met veel humor hun virtuoze techniek. Maar ook de andere kant; de moeite, het zweet en de energie dat het kost. Het levert een originele en ongekunstelde voorstelling op, met een bijzondere rol voor muziek. 

Het is een regelrechte eer om ze terug bij ons te mogen ontvangen.

Voor iedereen vanaf 8 jaar.

 

… een volstrekt vernieuwende, innovatieve en ontregelende voorstelling. Snelheid wordt afgewisseld met momenten van rust, acrobatische hoogstandjes worden gerelativeerd met humoristisch commentaar. (…) een zinnenstrelende theatrale trip …

NRC

Credits

Spel: Martin Schreiber, Simon McClure, Lewis Rankin, Lisa Goldsworthy, Dylan Phillips, Amanda Lee, Emily Gare en Andre Augustus
Componist en muzikant: Ekrem Phoenix
Regie: Darcy Grant

www.gravityandothermyths.com