Cultuurcentrum De Schakel
Julie Rommelaere

Senne Guns

Senne & Lokko
vr 24 mrt 23 20:00
vr 24 mrt 23
20:00
  • vr 24 mrt 23
    20:00
    Schakelbox

Senne liep de afgelopen seizoenen geregeld binnen in ons huis en hij kan wel wat: scoren als zanger en songschrijver met ‘De Goudvis’ op de radio, als cabaretier ondersteboven aan de piano hangen in het bejubelde debuut Opus 3, musiceren bij o.a. Admiral Freebee, knutselen aan de Koken Met Classics- podcast op Radio 1 of als een helft van het prettig gestoord huisorkest in de Popquiz op tv. Maar hij kan ook heel veel niet.

Gelukkig is er Lokko. Lokko is naast drummer bij o.a. Buurman en Douglas Firs ook die andere helft van het Popquiz-huisorkest: de beat, de bas, het brein, de blokfluit. Senne en Lokko zijn maar met z’n tweeën, wat per definitie te weinig is voor zeven instrumenten, maar ze maken er een sport van om te weigeren dat te geloven. Drie liedjes tegelijkertijd spelen? Moet kunnen.

In duo gooien ze oud én nieuw Senne Guns-repertoire samen met beproefde popquiz-ingrediënten in de blender. Live koken met classics, achterstevoren of in een eigenzinnig vertaalde versie. Al dan niet met doedelzak. Welkom in het muzikaal universum van Senne en Lokko.