Cultuurcentrum De Schakel
Kurt Van der Elst

Ensemble Leporello

Miss Wifi & Koebrev experimenteren
De meest spectaculaire familievoorstelling van het jaar op Plan D:
za 1 apr 23 15:00 - 16:00
za 1 apr 23
15:00 - 16:00
  • za 1 apr 23
    15:00 - 16:00
    Wij trakteren met iets lekkers voor onze 50ste verjaardag.
    OC De Coorenaar, Desselgem

Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een wetenschappelijk instituut. Miss Wifi heeft het plan. Aan de hand van tal van experimenten, onderzoekt ze de mogelijkheid om als eerste vrouw naar de maan te reizen. Kan ze er ook groenten kweken? Vuur maken?

Zonder dat Miss Wifi het ziet werkt haar assistent Koebrev aan zijn eigen proef: een geniale uitvinding om rakketten aan te drijven. Wanneer blijkt dat Miss Wifi kleurenblind is, staat het hele maanproject op de helling. Maar Koebrev heeft een oplossing bedacht ... 

Kom een uurtje toekijken naar boeiende testen waarbij de vier elementen aarde, water, vuur en lucht aan bod komen. Voor de mama’s en papa’s die zich graag in nostalgie wentelen: de acteurs Danny en Machteld Timmermans ken je ongetwijfeld nog als Tom en Ellen in de bekende jeugdserie W817!

 

Voor iedereen vanaf 5 jaar.

 

De voorstelling bundelt een waaier aan technologische en exacte wetenschappen, waarbij veel aandacht is voor de praktijk. In een complexe maatschappij als de onze is er een grote nood aan mensen met een STEM-profiel (Science, Technology, Engineering & Mathematics). De Vlaamse Regering stippelde daarom alvast een actieplan uit.

Credits

Tekst en regie: Dirk Opstaele
Assistentie: Martine Godart
Spel: Machteld Timmermans en Danny Timmermans
Muzikaal advies: Andrea Bárdos
Coproductie: Ensemble Leporello en Cie des Mutants

www.leporello.brussels