FamilieFilmFestival 2019

Kom op woensdag 6 maart (tijdens de krokusvakantie) om 14.30u samen met je (klein)kinderen genieten van een supertoffe familiefilm voor maar 5 euro.

 

PROGRAMMA


Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. Met de pientere muis Paddy heeft hij de ideale opvolger gevonden. Voor haar eerste zaak moet Paddy meteen stevig aan de slag: wie heeft de nootjes van de eekhoorn gestolen? Waar is het verdwenen ei gebleven? En is de vos echt een superschurk?

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren 

 De 11-jarige Frank doet een opmerkelijke ontdekking in zijn tuin: door de boomkruinen slingert een vertederend langarmig gibbonaapje. Godzijdank is het diertje speels. Hij zoekt contact en wordt een vrolijk lid van het gezin van Frank. Deze warme toenadering komt goed uit, want er was erg veel verdriet bij Frank en zijn familie na de dood van zijn zusje Saga. De levendige fratsen van Monky - zo heet het aapje - doen hen, tot groot plezier, denken aan Saga. Maar, is het eigenlijk wel puur toeval dat Monky net dan deel wordt van het gezin?

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren

 


In 1943 worden de 13-jarige Fanny en haar jongere zusjes opgejaagd doorheen Frankrijk en Italië, op de vlucht voor de oorlog. Net wanneer ze rust hebben gevonden bij een Italiaans pleeggezin, klopt het nazisme ook daar aan de deur. Plots staat Fanny er alleen voor. Ze neemt een groep kinderen op sleeptouw en samen proberen ze, ondanks fysieke en politieke obstakels, veilig de Zwitserse grens te bereiken. Het wordt een heroïsche tocht.

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren

 

Kalender

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.