Programma vorming

Beleven staat in CC De Schakel centraal. Want naast een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand podiumaanbod, blijft ons huis ook the place to be voor allen – van jong tot minder jong – die iets willen bijleren.

Welke leuke lezingen, wondere workshops en verrassende vormingen we voor je in petto hebben verneem je op de volgende pagina’s, uit eerste hand. Meer info over de inhoud en praktische zaken kan je nalezen op de detailpagina van elke vorming.

Is de activiteit uitverkocht, plaats je dan zeker op de wachtlijst. Soms komen er opnieuw plaatsen vrij en bij veel interesse wordt de activeit mogelijks hernomen.


Ontdek hieronder ons verse vormingsaanbod.
Je plaatsje reserveren kan gemakkelijk online (vanaf 29 augustus), maar kan ook telefonisch: 056 62 13 40 (vanaf 31 augustus).
 

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.