Voorzieningen

Eten en drinken

In De Schakel is een uitgebreide barservice voorhanden. Voor grote evenementen zijn steeds belegde broodjes of een onthaal met koffie te verkrijgen. In de grote vergaderzalen beschikken we over een mobiele bar. Elke vergaderzaal is bovendien voorzien van een basis aan dranken via zelfbediening.

Voor alle verbruik van drank en eetwaren in de hal geldt een concessiecontract met recht van alleenverkoop voor de baruitbater van het Cultuurcentrum. In de zalen op de benedenverdieping geldt dit recht voor alle dranken, behalve koffie en thee. Alle afspraken over drank en kurkrecht dienen te verlopen via deuitbatersvandebar:contacteer hen via bar.ccdeschakel@gmail.com.

Voor het verbruik van koffie, thee en eetwaren in de zalen op de benedenverdieping worden de afspraken gemaakt met de verantwoordelijke zaalverhuur.

Presentatie-/vergadermateriaal

De Schakel stelt volgend didactisch materiaal ter beschikking in de diverse vergaderzalen: diatoestel, diascherm, overheadprojector, flip-over, geluidsinstallatie, spreekstoel, podia, lcd-projector, dvd-speler,…

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.