Cultuurcentrum De Schakel
Yani Beel

Wat is een clubconcert?

Soms is livemuziek zo opzwepend dat je niet kunt blijven stilstaan. Speciaal voor muziekliefhebbers die graag eens een avondje headbangen of de iets discretere bijtrekpas zetten, zijn er de clubconcerten.

Hier treden telkens steengoede bands en artiesten op die onze clubzaal helemaal komen vullen met geweldige muziek. Maar wat maakt zo'n clubconcert nu zo bijzonder?

  • Intieme setting
    Een clubconcert vindt plaats in een andere setting. De schakelbox wordt omgetoverd in een sfeervolle clubzaal. De zaal is compact, mensen staan gezellig dicht op elkaar en er is nauwelijks afstand tussen het publiek en de artiest. Hierdoor word je helemaal meegezogen in de muziek.

  • Staand feest
    Verwacht geen grote menigte, want een clubconcert is bedoeld voor een select publiek. Er zijn dan ook geen zitplaatsen voorzien, dus bereid je voor op een echt samenhorigheidsgevoel.

  • Drankje in de hand
    De bar is voor, tijdens én na het clubconcert open om jouw dorst te lessen, want op een concert staan zonder drankje in de hand is als een dag zonder zon – het mist gewoon dat tikkeltje extra dat alles compleet maakt.

Ontdek hier welke concerten er nog op de planning staan.