Cultuurcentrum De Schakel

      

Woehoe! De vakantie komt eraan...

Dat betekent maar één ding: FamilieFilmFestival in onze nieuwe cinémazaal! Nestel je op woensdag 2 november gezellig in onze zeteltjes met je (klein-) kinderen en geniet van een gezellig filmmoment. En alsof dat nog niet voldoende vertier is voor één dag, voegen we daar als kers op de taart nog wat extra animatie voor- en achteraf aan toe!

Kort samengevat: ons FamilieFilmFestival zet je best met stip in je agenda

 • De Hazenschool

  Vanaf 4 jaar
  wo 3 apr 24

  Een verhaal over een moedig konijn dat de waarde van een thuis gaat appreciëren en beseft dat je daar nooit alleen moet springen.

  De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen.

  Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen?

   

   

 

Leuk extraatje: voor onze 50ste verjaardag trakteren we met heerlijke gouden cupcakes!

Maak het feestje compleet en gooi je dansbenen los in onze silent disco van 11u tot 23u. Wij zorgen voor enkele playlists, maar ook jij kan de sound van ons langste feestje ooit bepalen. Stuur hieronder jouw favoriete nummer in en vier mee op het familiefilmfestival!