Cultuurcentrum De Schakel

Vacature productiemedewerker

 

Cultuurcentrum De Schakel vzw is een cultuurhuis in Waregem met een open geest waar artiesten van alle niveaus en pluimage, kunst- en cultuurliefhebbers, geïnteresseerden en toevallige passanten, uit alle windstreken samenkomen en elkaar op een fijne manier ontmoeten, bewonderen en verwonderen.

Als cultuurbaken bereikt De Schakel een breed publiek en wil het in de toekomst nog meer een ontmoetingsplek worden voor jong en oud, liefhebbers van cultuur in de breedste betekenis van het woord. Het huis wil haar naam in het landschap bestendigen als trekker met een ruim, divers en kwalitatief aanbod, met daarbij ook oog voor opkomend, regionaal talent en onontgonnen doelgroepen. Recent werd een vlakkevloerzaal en een cinemazaal geopend als bijkomende uitvalsbasis, in de nabije toekomst wordt de schouwburg bovendien voorzien van een gerenoveerd foyer annex cultuurcafé. 

Om een groeiende werking verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een:

productiemedewerker (50%, onbepaalde duur)

 

Jouw functie

 • Je volgt de vele podiumactiviteiten, festivals, films, events op vanaf contractopmaak en biedt productionele ondersteuning met het oog een vlot verloop van alle geplande activiteiten.
 • Je zorgt ervoor dat informatie ingevoerd wordt in onze planningstool en doorstroomt naar de betrokken personen intern en naar de bezoekende gezelschappen.
 • Je bent in staat een helicopterview te houden over de kalender zodat deze helder en gevoed blijft.
 • Je neemt af en toe een avondpermanentie voor je rekening, zowel voor eigen producties als voorstellingen in zaalhuur.
 • Je overziet een aantal logistieke taken, zoals bestellingen en leveringen, en je bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken.
 • Je biedt administratieve ondersteuning met een focus op de uitvoerende tak van de werking en voert deze taken uit onder coördinatie van de directeur.

 

Jouw profiel

 • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een brede culturele interesse en ontwikkelt een betrokkenheid bij het programma van De Schakel.
 • Je houdt van productioneel ondersteunende en administratieve taken. Je werkt gestructureerd en oplossingsgericht en denkt graag mee om processen efficiënter te maken.
 • Zin voor verantwoordelijkheid is een must.
 • Je bent vriendelijk, helder en assertief in zowel gesproken als geschreven communicatie.
 • Sporadisch avond- en weekendwerk vormen voor jou geen probleem.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden je

 • Een gevarieerd en boeiend takenpakket in een bruisende culturele omgeving.
 • Een vaste halftijdse job met voorziene opstart: januari 2024.
 • Een variabele werktijdregeling waarin de balans tussen werk en privé bewaakt wordt.
 • Loon cf. barema A2 in PC 329.01 gekoppeld aan relevante anciënniteit.
 • Extra sociale voordelen: aantrekkelijke verlofregeling met bijkomende ADV dagen, vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques per gewerkte dag, gratis hospitalisatieverzekering met voordeeltarief voor partner en kinderen, 2e pensioenpijler (aanvullend pensioenstelsel), terugbetaling woon-werkverkeer volgens de wettelijke maxima, en niet te vergeten: bij tijd en stond een uitstap of etentje met de collega’s.

 

Wil je meer weten?

Contacteer Eva Henneman voor een afspraak om meer informatie over de functie te krijgen: eva@ccdeschakel.be.

 

Solliciteren

Mail dan je motivatiebrief en cv ten laatste op zondag 15 oktober 2023 door naar eva@ccdeschakel.be

--
Over de procedure

Vooraf vindt er onder voorbehoud een eliminerend preselectie interview plaats in de week van 16 oktober. Om door te gaan naar het vervolg van de selectieronde moet de kandidaat als ‘geschikt’ beoordeeld worden.

Wie geschikt bevonden wordt zal uitgenodigd worden voor een eliminerende psychotechnische screening. Daarop volgt ten slotte een sollicitatiegesprek met schriftelijke voorbereiding in het cultuurcentrum op dinsdag 7 november; hou namiddag en avond vrij. 

Op het sollicitatiegesprek dien je 60% te behalen om geslaagd te zijn en uit de psychotechnische screening moet blijken dat je geschikt bent voor deze functie.

De aanstelling van de geslaagde kandidaat gebeurt door de raad van bestuur, de overige geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve voor de duur van 2 jaar, te rekenen vanaf de datum van de eerste aanstelling. 

--
Medewerkers worden bij cc De Schakel aangeworven omwille van hun competenties, los van leeftijd, culturele en sociale achtergrond, gender of seksuele geaardheid.

Download de infobundel (.pdf of .doc)