Cultuurcentrum De Schakel

     

 

Een hele paasvakantie lang films die blijven plakken!

Kom deze paasvakantie samen met je gezin naar onze gezellige filmvertoningen! Op twee opeenvolgende woensdagen kan je genieten van onvergetelijke films die je zullen betoveren en ontroeren. Ons aanbod is niet alleen zeer gevarieerd, maar ook erg verrassend. Bovendien hebben we leuke extra's voorzien die elke week voor een feestelijke sfeer zorgen.

Dus nodig je familie en vrienden uit, koop bij ons wat snacks en drankjes en nestel je in onze comfortabele stoelen. Laat je meeslepen door de avonturen op het grote scherm en geniet samen van wat qualitytime met het gezin.

Lees hieronder snel verder en ontdek wat voor leuke extra's er allemaal op stapel staan. 

     

Events in dit thema

 • Bim

  Vanaf 4 jaar
  wo 5 apr 23

  Ontdek de dolle avonturen van paasklokken Bim, Bommel & Pi!

 • Mini-Zlatan & oom Bestie

  Vanaf 6 jaar
  wo 5 apr 23

  Aanstekelijke feelgoodfilm vol innemende personages, een vermakelijke maar begripvolle inkijk in het perspectief van kinderen op de wereld.

 • Icarus

  Vanaf 8 jaar
  wo 5 apr 23

  Twee van de meest meeslepende Griekse mythes werden omgetoverd tot een wervelend avontuur over de bijzondere vriendschap tussen de Minotaurus en Icarus. 

 • Ernest & Célestine: op avontuur in Brabbelland

  Vanaf 3 jaar
  wo 12 apr 23

  Ernest & Célestine werden bedacht door de Belgische tekenaar Gabrielle Vincent. In 2012 sleepten ze met hun eerste film een Oscarnominatie in de wacht. We moesten er even op wachten, maar er is een hartverwarmend vervolg. 

 • Lyle, Lyle, Crocodile

  Vanaf 6 jaar
  wo 12 apr 23

  Een jongen ontdekt op zijn nieuwe zolderkamer een zingende krokodil. De twee worden al snel twee handen op één buik.

 • Zeevonk

  Vanaf 6 jaar
  wo 12 apr 23
  -
  za 15 apr 23

  Zeevonk is het speelfilmdebuut van Domien Huyghe, die meteen een persoonlijk en aangrijpende familiefilm in de markt zet. 

 

Wat kan je beleven?

 

Woensdag 5 april

Kom een halfuurtje op voorhand en ga op zoek naar paaseitjes in onze foyer. In de eitjes vind je de start van een boeiende activiteit die blijft plakken!

Woensdag 12 april

Wie zo'n halfuur vroeger afzakt naar de cinema wordt beloond met een heerlijke workshop. Plak je koekje vol met lekkers en vergeet achteraf duimen en vingers niet af te likken.