Cultuurcentrum De Schakel

Vacature theatertechnicus

 

Cultuurcentrum De Schakel vzw is een cultuurhuis in Waregem met een open geest waar artiesten van alle niveaus en pluimage, kunst- en cultuurliefhebbers, geïnteresseerden en toevallige passanten, uit alle windstreken samenkomen en elkaar op een fijne manier ontmoeten, bewonderen en verwonderen.

Ter aanvulling van ons team en met het oog op de uitbating van 2 gloednieuwe zalen zijn we op zoek naar:

voltijds theatertechnicusZo ziet de functie eruit

 • Je staat, samen met Koen, Tomas, Joost, Joris en Daniel in voor de technisch-organisatorische begeleiding van diverse activiteiten en evenementen van of in De Schakel zoals theatervoorstellingen, clubconcerten, lezingen, filmvertoningen, festivals etc. Er passeren per seizoen een 200 à 300 activiteiten de revue: variatie troef!
 • Je bent veelzijdig en creatief. Occasioneel sta je in voor zowel ontwerp als uitvoering van een audiovisueel totaalproject en dan komt jouw technische bagage goed van pas.
 • Steek je graag de handen uit de mouwen? Dat treft: het technisch onderhoud van het gebouw en zijn uitrusting vallen nl. ook onder de verantwoordelijkheid van jou en je collega’s.
 • Je komt terecht in een dynamische bende technici, die zich binnenkort zullen afvragen hoe ze het ooit zonder jou redden, en staat onder leiding van Koen, diensthoofd techniek.

 

Jouw profiel

 • Je bezit een diploma secundair onderwijs, bij voorkeur in elektrotechniek, elektromechanica, podiumtechniek, of gelijkgesteld door ervaring.  
 • Je draagt graag zwart, bent gebeten door de theatertechnische podiummicrobe en licht- en geluidstechniek is je dada.
 • Je hebt een open ingesteldheid, kan vlot communiceren en bezit een gezonde portie verantwoordelijkheidszin.
 • Thuiszitten is je ding niet, dus flexibele werkuren en frequent avond- en weekendwerk klinken je als muziek in de oren. 
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Heb je nog geen ervaring, maar wel honger en goesting? Wel, laat je niet afschrikken door het bovenstaande en waag je kans …

Ons aanbod

 • Een gevarieerd en boeiend takenpakket in een bruisende culturele omgeving.
 • Je komt terecht in een klein en familiaal team. We zorgen voor een warme verwelkoming, kennismaking met de collega’s bij opstart en een uitgewerkt begeleidingstraject.
 • Een vaste voltijdse job met voorziene opstart najaar 2023.
 • Een variabele werktijdregeling waarin de balans tussen werk en privé bewaakt wordt.
 • Loon cf. barema A2 in PC 329.01 gekoppeld aan relevante anciënniteit.
 • Extra sociale voordelen: aantrekkelijke verlofregeling met bijkomende ADV dagen, vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques per gewerkte dag, gratis hospitalisatieverzekering met voordeeltarief voor partner en kinderen, 2e pensioenpijler (aanvullend pensioenstelsel), terugbetaling woon-werkverkeer volgens de wettelijke maxima, en niet te vergeten: bij tijd en stond een uitstap of etentje met de collega’s.

Wil je meer weten?

Contacteer Eva Henneman voor een afspraak om meer informatie over de functie te krijgen: eva@ccdeschakel.be.

 

Solliciteren

Mail dan je motivatiebrief en cv ten laatste op zondag 1 oktober 2023 door naar lieselotte@ccdeschakel.be


--
Over de procedure

Vooraf vindt er optioneel (afhankelijk van het aantal kandidaten) een verkort interview plaats. Een eerste kennismaking en aftoetsing van het profiel van de kandidaat met de vereisten voor de functie. Om door te gaan naar het vervolg van de selectieronde moet de kandidaat als ‘geschikt’ beoordeeld worden.

Er is een schriftelijk en praktisch examen voorzien op vrijdag 6 oktober in het cultuurcentrum. Hou de hele dag beschikbaar. De geslaagde kandidaten worden nadien uitgenodigd voor een psychotechnische screening. Op donderdag 19 oktober volgt een laatste gesprek met jury.

Om geslaagd te zijn moet je tot de 4 beste kandidaten behoren én min. 50% van de punten behalen op zowel het gesprek als het schriftelijk/praktisch examen. Uit de uitslag van de psychotechnische proef moet bovendien blijken dat de kandidaten geschikt zijn voor de beoogde betrekking.

De aanstelling van de geslaagde kandidaat gebeurt door de raad van bestuur, de overige geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve voor de duur van 1 jaar, te rekenen vanaf de datum van de eerste aanstelling. 

--

Medewerkers worden bij cc De Schakel aangeworven omwille van hun competenties, los van leeftijd, culturele en sociale achtergrond, gender of seksuele geaardheid.

Download de infobundel (.pdf of .doc)