Cultuurcentrum De Schakel

Losse tickets


Start ticketverkoop 22-23

De reservatie van losse tickets start op woensdag 15 juni, omstreeks 9.00u.
Zo start iedereen dit seizoen op gelijke voet.

Losse tickets kan je reserveren via onze website.
Vanaf woensdag 15 juni kan je dat ook doen aan de onthaalbalie tijdens de openingsuren of via de telefoon op nummer 056 62 13 40.

Hoe bestel je tickets voor podium?

Tickets bestel je via onze website, aan de onthaalbalie of via de telefoon.

ONLINE

 • Duid steeds het juiste tarief aan. Voor losse tickets kies je voor standaardtarief.
 • Jonger dan 26? Dan hebben we het voordelig <26-tarief voor je. 
  Let wel: aan de deuren is er vanaf dit jaar scherpere controle. Bij misbruik ontzeggen we je de toegang tot de voorstelling!
 • Voor familievoorstellingen hebben we een aangepast tarief voor kinderen. Selecteer daar het<13-tarief voor kinderen jonger dan 11.
 • Na bestelling ontvang je je tickets in je mailbox.
 • Standaard werken we met e-tickets, die je terugvindt in je mailbox. Je hoeft je tickets niet uit te printen. Breng je tickets mee op je smartphone. Onze zaal medewerkers scannen ze graag voor je in.

TELEFONISCH

 • Onze onthaalmedewerkers doen de bestelling voor jou. Na reservatie ontvang je je tickets via mail. Heb je geen e-mail, dan sturen we de tickets op per post. Hiervoor betaal je € 1,50 verzendkosten per bestelling.
 • Enkel voor gratis voorstellingen worden geen tickets opgestuurd.
 • Telefonisch bestellen kan tijdens de openingsuren van het onthaal. 

AAN DE ONTHAALBALIE

 • Onze onthaalmedewerkers doen de bestelling voor jou. Na betaling krijg je je geprinte tickets of kun je deze via mail ontvangen.
 • De onthaalbalie is open tijdens de openingsuren en op avonden van een voorstelling of filmvertoning. Kom bij voorkeur tussen 19.00u en 19.30u.

Betaling

Betalen kan online met debet- en creditkaarten via het veilige Mollie-systeem. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.  (let wel: zorg dat je maximumbedrag hoog genoeg staat en hou rekening met de limieten van je betaalmiddelen).

Je kan ook afrekenen met waardebonnen, vouchers en sinds kort ook met de Sodexo Sport & Culture Pass.

Wanneer je betaling is geregistreerd, ontvang je je tickets in je mailbox

Tickets en plaatsing

We dragen graag bij tot een mooiere wereld.
Zo ontvang je - na betaling - je tickets als e-tickets in je mailbox.

Je hoeft je tickets niet uit te printen. Breng je tickets mee op je smartphone.
Onze zaalmedewerkers scannen ze graag voor je in.

--

Aangekochte plaatsen zijn onder voorbehoud van wijzigingen n.a.v. preventiemaatregelen rond Covid-19.

 • Onze programmering kan steeds onderhevig zijn aan verandering ten gevolge van de corona-maatregelen die op het ogenblik van de voorstelling geldig zijn. Wij zien erop toe dat de voorstellingen in de veiligste omstandigheden kunnen doorgaan.
 • Omdat we ten allen tijde de afstandsregels dienen te respecteren zijn ook wijzigingen aan jullie plaatsen mogelijk.
 • Volwassenen uit een risicogroep zijn welkom op evenementen maar hun aanwezigheid impliceert dat zij zelf een inschatting van het risico gemaakt hebben. Tot de risicogroep behoren personen ouder dan 65 jaar, personen met diabetes, personen met ernstige obesitas, personen met hartziektes, long- of nieraandoeningen en personen met kanker of van wie het immuunsysteem verzwakt is. Kinderen uit een risicogroep zijn welkom op de evenementen maar hun aanwezigheid impliceert dat hun ouders een inschatting van het risico hebben gemaakt.

 

Cultuurcentrum De Schakel is de enige officiële verkoper van tickets. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van tickets, zelfs zonder winstmarge verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. Cultuurcentrum De Schakel behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot betreffend evenement te weigeren.