Cultuurcentrum De Schakel

Groepsinschrijvingen

  • min. 15 tickets/voorstelling
  • max. 50 tickets/voorstelling
  • 3 euro korting op de standaard ticketprijs

Verenigingen of scholen die voor de start van de abonnementenverkoop wensen in te schrijven, nemen best vooraf contact op met veerle@ccdeschakel.be

Verenigingen of scholen die in het jaar, na de start van de abonnementenverkoop wensen in te schrijven, kunnen dit regelen via het onthaal en krijgen 3 euro korting op de ticketprijs.

UiTPAS

cc De Schakel is partner van UiTPAS. UiTPAS is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan met de kaart UiTpunten sparen. Die kan je dan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel. Alle info op UiT in Zuidwest.

  • In de foyer van de schouwburg of in de Schakelbox kan je UiTpunten sparen.
  • Bovendien kunnen UiTPAS-houders die in aanmerking komen voor verhoogde tegemoetkoming 80% korting krijgen op hun tickets in cc De Schakel. Tickets aan dit kansentarief kunnen op voorhand met je persoonlijk UiTPAS-nummer online, aan de balie, per e-mail via onthaal@ccdeschakel.be of 056 62 13 40 worden gereserveerd. Op de avond van een activiteit kan dat natuurlijk ook aan de balie.
    Let wel: het kansentarief is niet van toepassing op activiteiten georganiseerd door externen.
  • Je kan in cc De Schakel ook UiTpunten ruilen voor leuke ruilvoordelen. Ontdek ze snel op de website van UiTPAS!
    Let wel: UiTpunten kan je niet ruilen op activiteiten georganiseerd door externen.

   Gezinsbond  

Als lid van de Gezinsbond krijg je 1 euro in je online portefeuille op een selectie familievoorstellingen (te herkennen aan het Gezinsbond-logo). Deze korting wordt aan de balie 'cultuurkorting' toegekend op de dag van de voorstelling, rechtstreeks op je spaarkaart.