Cultuurcentrum De Schakel

Zalen


UPDATE:

Wegens verbouwingen zijn onze polyvalente zalen nog niet klaar voor verhuur. Podiumzalen kunnen wel besproken worden, neem hiervoor contact op met de verantwoordelijke zaalhuur.

Organiseer je wel eens een voorstelling, concert, opleiding, lezingen of beurs? In cc De Schakel kan allemaal. Het cultuurcentrum beschikt over een functionele accommodatie en een servicedienst voor zaalhuur waarop je een beroep kan doen voor de begeleiding en ondersteuning van al je activiteiten en bijeenkomsten.

Podiumzalen & cinemazaal

In cc De Schakel kan je een volledig technisch uitgeruste theaterzaal, een kleinere club (Schakelbox) of een cinemazaal huren.

De theaterzaal en vlakkevloerzaal (club) zijn uitermate geschikt voor voorstellingen of concerten voor publiek. In het verleden werden ze reeds ingezet voor amateurtheater, prijsuitreikingen, lezingen voor groot publiek e.a.

Voor filmvoorstellingen raden we onze volledig uitgeruste bioscoop aan.

Meer info over de zalen, ontdek je hieronder:

  

Contact

Voor een specifieke vraag m.b.t. het huren van een zaal of het gebruik van cc De Schakel staat Lieselotte Houzet voor je klaar tijdens haar kantooruren (elke weekdag in de voormiddag, behalve op vrijdag) op nummer 056 62 13 48 of kan je haar mailen via onderstaande knop.

Contacteer Lieselotte