Cultuurcentrum De Schakel

Zalen


UPDATE:

Zaalhuur stopt vanaf 15 augustus 2022 wegens verbouwingen. Meer info volgt.

Organiseer je wel eens een voorstelling, concert, opleiding, lezingen of beurs? In cc De Schakel kan allemaal. Het cultuurcentrum beschikt over een functionele accommodatie en een servicedienst voor zaalhuur waarop je een beroep kan doen voor de begeleiding en ondersteuning van al je activiteiten en bijeenkomsten.

Theaterzalen

In cc De Schakel kan je een volledig technisch uitgeruste theaterzaal of een kleinere club (Oranje zaal) huren.

Deze zalen zijn uitermate geschikt voor voorstellingen of concerten voor publiek. In het verleden werden ze reeds ingezet voor amateurtheater, filmvoorstellingen, prijsuitreikingen, lezingen voor groot publiek e.a.

Meer info per zaal, klik op de beelden:

Polyvalente zalen

Naast de 2 theaterzalen beschikken we ook over 5 verschillende ruimtes. Elke ruimte heeft zijn eigen capaciteiten en zijn geschikt voor vergaderingen of kleine events zoals een boekvoorstelling, een proclamatie, lezing, seniorennamiddag, bedrijfsopleidingen ...

Ontdek de verschillende ruimtes hieronder:

  

Contact

Voor een specifieke vraag m.b.t. het huren van een zaal of het gebruik van cc De Schakel staat Lieselotte Houzet voor je klaar tijdens haar kantooruren (elke weekdag in de voormiddag, behalve op vrijdag) op nummer 056 62 13 48 of kan je haar mailen via onderstaande knop.

Contacteer Lieselotte