Cultuurcentrum De Schakel
Wout Vloeberghs

Ontroerend Goed

Thanks For Being Here
Selectie Het Theaterfestival 2024
do 27 mrt 25 20:00
do 27 mrt 25
20:00
  • do 27 mrt 25
    20:00
    Welkom op het nagesprek o.l.v. de Ponyclub.
    Schouwburg, Waregem

Ode aan jou, het publiek.

Thanks for Being Here is een ode aan het publiek. Een gedeeld moment, vol verschillende verwachtingen, verschillende standpunten, verschillende levens. Een voorstelling over kijken en bekeken worden. In een spel van perspectieven laat Ontroerend Goed ons de onmogelijkheid van een gedeeld perspectief ervaren. En dat multiversum van individuele realiteiten vieren we. Merci om hier te zijn.

Ontroerend Goed stond al verschillende keren op en naast onze bühne met onder andere Fight Night, T.M., Funeral, en Are we not drawn onward to new erA. Als toeschouwer leveren ze je over aan intense theaterervaringen die de realiteit omarmen. Ze creëren mogelijkheden waarin het publiek wordt ondergedompeld, waardoor vragen worden opgeroepen over onze individuele positie in de wereld van vandaag. Met talloze prijzen op festivals in Europa, Australië en Noord-Amerika sinds 2007, is hun werk wereldwijd geprezen. Ontroerend Goed maakt van onvoorspelbaarheid zijn handelsmerk, zowel in vorm als inhoud, met voorstellingen die nog lang blijven nazinderen.

Ontroerend Goed is terug met een klepper, waarin het op een simpele maar slimme manier een cadeautje geeft aan het publiek.

De Standaard ★★★★

Selectie Het Theaterfestival 2024

📄Lees er hier alles over

Credits

Regie: Alexander Devriendt
Met: Charlotte De Bruyne, Karolien De Bleser, Patricia Kargbo & Leonore Spee
Techniek: Elias Beaudouin
Kostuums: Fauve Ryckebusch
Productie: Ontroerend Goed
Coproductie: Perpodium
In samenwerking met NTGent
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, stad Gent, de Tax Shelter van de Belgische federale overheid en uFund