Cultuurcentrum De Schakel

Mother Mercury

Theater Tour XL
vr 17 jan 25 20:00
vr 17 jan 25
20:00
  • vr 17 jan 25
    20:00
    Schouwburg, Waregem

De ultieme Queen tribute that WILL rock you! Geen parkconcert, maar wel een aangepaste theatershow met een langere setlist, ‘vergeten’ klassiekers van Queen, een eigen lichtshow én prachtige visuals.

 

 

Stap binnen in de wereld van Mother Mercury, waar de echo's van Queens legendarische muziek tot leven komen in een explosie van geluid en energie. Niet zomaar een coverband, maar een eerbetoon aan de grootste rockband aller tijden: Queen!

Reis door de tijd, waarin vijf buitengewone muzikanten je meenemen naar de hoogtepunten van Queens repertoire. Vergeet oppervlakkige imitaties - Mother Mercury streeft naar perfectie in elke noot, elke harmonie, elke beweging. Met toevoeging van meeslepende visuals en een adembenemende lichtshow wordt de ervaring verheven naar een andere dimensie.

En dan hebben we Sonny Vande Putte, de onbetwiste koning van het podium, winnaar van VTM-programma Starstruck en een levende incarnatie van Freddie Mercury. Met zijn zielroerende stem en grenzeloze passie brengt hij het erfgoed van Freddie tot leven zoals niemand anders dat kan.

Dus gooi alle remmen los en zing uit volle borst mee met onvergetelijke hits zoals 'Don't Stop Me Now', 'Radio Ga Ga', 'Somebody to Love', 'Bohemian Rhapsody' en nog veel meer!

Die moves, die stem,… het is om de vingers van af te likken. Ge moet van heel goeden huize komen om te durven wat Sonny doet. Hier word ik blij van! De max! Mega goe!

Guga Baúl