Cultuurcentrum De Schakel
Jelle Vermeersch

Amelie Albrecht

Goe Genoeg
wo 12 mrt 25 en do 13 mrt 25
wo 12 mrt 25
en
do 13 mrt 25

Iedereen kent Amelie Albrecht wel ondertussen. De Dendermondse die af en toe eens geniet van een goede Duvel. Ze is klaar voor haar tweede zaalshow en die zal wel ‘goe genoeg’ zijn zeker?

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht met uitsluitend uitverkochte shows, zo ook haar show Zwaar leven in de Schakelbox, en veel televisiewerk. Op straat wordt ze om de haverklap herkend en als influencer krijgt ze spontaan goodies aangeboden. Dan heb je het wel gemaakt zeker?

Maar bekend zijn is niet altijd prettig. Zo moet Albrecht er nu altijd goed uitzien om te poseren voor de vele selfies, heeft ze een eigen handtekening moeten verzinnen en zelfs haar hond Duvel wordt aangeklampt door fans. Niet moeilijk, want hij heeft zijn eigen Instagrampagina. Laat het duidelijk zijn: Amelie Albrecht geniet van haar succes.

En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal waarschijnlijk wel ‘goe genoeg’ zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

Een show die rockt als een plaat.

Knack Focus ★★★★★

Over Amelie

In 2018 won Amelie Albrecht (°1993) Humo’s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière. Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘De Slimste Mens’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’. 2020 vergeten we, maar in 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar Leven’.