Cultuurcentrum De Schakel
Anne van Zantwijk

Soundos El Ahmadi

Witte ruis
za 14 jun 25 20:00
za 14 jun 25
20:00
  • za 14 jun 25
    20:00
    Schouwburg, Waregem

Soundos El Ahmadi: krachtige persoonlijkheid, comédienne, revelatie tijdens De Slimste Mens, volle zalen-trekker, verbaal kanon, maar vooral een topdame! Ze sluit met Witte Ruis het seizoen 2024-2025 met een BANG af.

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk. 

Soundos ervaart zelf hele andere soorten ‘witte ruis’. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar de laatste voorstelling van 24-25.

Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.

Theaterkrant over haar vorige show.