Cultuurcentrum De Schakel

Leesclub #2 Revolutionary Road

Speler van STAN of De Roovers
vr 10 jan 25 18:45 - 19:45
vr 10 jan 25
18:45 - 19:45

Ervaar de diepgaande impact van het verhaal van Revolutionary Road door STAN & De Roovers tijdens onze intieme leesclub, en verrijk jouw beleving van de voorstelling. Benieuwd naar de fascinerende wereld van Richard Yates?

Het boek Revolutionary Road van Richard Yates is één van de sterkste romans uit de vorige eeuw. Het speelt zich af eind de jaren vijftig, als Amerika floreert maar Frank en April Wheeler zijn er allesbehalve gelukkig. Ze willen naar Parijs emigreren om hun ingedutte leven terug te boosten. Dit boek werd ook verfilmd met Leonarde Dicaprio en Kate Winslet in de hoofdrollen.

Ontdek samen met een speler van Stan of van De Roovers hoe dit boek aan de basis lag van hun voorstelling en hoe ze dit boek gebruikten als vertrekpunt. Er zal ook iemand van de bib aanwezig zijn.

Belangrijk: Je hoeft het boek zeker (nog) niet gelezen te hebben. Ook als je enorm wordt aangesproken door de inhoud, ben je van harte welkom!

Praktisch

  • Wanneer: vrijdag 10.01.2025
  • Start: 18.45u
  • Waar: Foyer Schakelbox
  • Prijs: gratis (reserveren is verplicht)

Aansluitend kan je om 20.00u naar de voorstelling Revolutionary Road van STAN & De RooversKoop hier je ticket voor de voorstelling.

--

Je kan dit boek ontlenen in de bib. Er werden speciaal voor onze leesclub extra exemplaren voorzien! Klik hier om je exemplaar te boeken.