Cultuurcentrum De Schakel

Leesclub #3 Overal zit mens

Yves Petry
di 28 jan 25 18:45 - 19:45
di 28 jan 25
18:45 - 19:45

Ontdek het verhaal achter Overal zit mens - een moordfantasie met Tom Van Dyck tijdens onze gezellige leesclub en beleef het theaterstuk op een nog intensere manier. Ben je ook nieuwsgierig naar het verhaal geschreven door schrijver Yves Petry? 

Het boek Overal zit mens - een moordfantasie spreekt tot de verbeelding. Als beheerder van het bos Mirandel neemt Kasper Kind de weinig florissante toestand van de planeet hoogst serieus. Niet minder serieus is zijn plan om publieksintellectueel Max De Man te vermoorden, met wie hij een gedeeld verleden heeft. Alleen lopen de dingen niet helemaal zoals gepland. Want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren, en verder vooral mensen, altijd maar weer mensen.

Yves Petry zal je doorheen deze leesclub begeleiden. Hij is de auteur van het boek en won onder meer de Libris Literatuur Prijs. Hij schreef mee aan de tekst van de voorstelling samen met Tom Van Dyck en weet als geen ander hoe dit boek de basis vormt voor de voorstelling.

Belangrijk: Je hoeft het boek zeker (nog) niet gelezen te hebben. Ook als je enorm wordt aangesproken door de inhoud, ben je van harte welkom!

Praktisch

  • Wanneer: dinsdag 28.01.2025
  • Start: 18.45u
  • Waar: Foyer Schakelbox
  • Prijs: gratis (reserveren is verplicht)

Aansluitend kan je om 20.00u naar de voorstelling Overal zit mens - een moordfantasie met Tom Van Dyck. Koop hier je ticket voor de voorstelling.

--

Je kan dit boek ontlenen in de bib. Er werden speciaal voor onze leesclub extra exemplaren voorzien! Klik hier om je exemplaar te boeken.