Cultuurcentrum De Schakel

Leesclub #4 Boze Geesten

Speler van LAZARUS
za 5 apr 25 18:45 - 19:45
za 5 apr 25
18:45 - 19:45

Ontdek de kracht van het verhaal achter onze theatervoorstellingen tijdens onze gezellige leesclub en beleef de voorstellingen op een nog intensere manier.

We sluiten onze leesclub af met een klepper. Dostojevski schreef Boze Geesten in de 19e eeuw en behoort hiermee tot de top van de klassiekers. Dostojevski laat zien hoe ver sommigen gaan om hun ideologie, politieke opvattingen te verdedigen. Niettegenstaande dat het boek in de 19e eeuw werd geschreven, is het vandaag nog steeds ongelofelijk relevant.

Éen van de spelers van Lazarus zal je doorheen dit boek begeleiden. Je zal te weten komen hoe zij dit boek als basis gebruikten voor hun voorstelling en waar volgens hen de absolute essentie ligt. Het is in ieder geval een boek om uitgebreid over te debatteren.

Belangrijk: Je hoeft het boek zeker (nog) niet gelezen te hebben. Ook als je enorm wordt aangesproken door de inhoud, ben je van harte welkom!

Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 05.04.2025
  • Start: 18.45u
  • Waar: Foyer Schakelbox
  • Prijs: gratis (reserveren is verplicht)

Aansluitend kan je om 20.00u naar de voorstelling Boze Geesten van LAZARUS. Koop hier je ticket voor de voorstelling.

--

Je kan dit boek ontlenen in de bib. Er werden speciaal voor onze leesclub extra exemplaren voorzien! Klik hier om je exemplaar te boeken.