Nieuws

 • William Ludwig Lutgens wint de Gaverprijs 2020

  Voor de 18de keer al biedt CC De Schakel, het stadsbestuur van Waregem en de Waregemse cultuurraad een platform aan jonge kunstenaars om mee te dingen naar één van de belangrijkere prijzen voor schilderkunst in de Benelux: De Gaverprijs.

 • Maandagavond is filmavond

  Maandagavond is in 2020 steevast je vaste afspraak in CC De Schakel voor een gezellig avondje film. Ons goed voornemen ... jullie een programma voorschotelen met de beste titels van het afgelopen jaar. 

 • We knijpen er even tussenuit.

  CC De Schakel is gesloten van maandag 23 december tot begin januari. Vanaf 6 januari staan we weer helemaal klaar om het startschot te geven voor het verse voorjaarsseizoen. Tickets kan je zoals steeds reserveren via deze website. Fijne feestdagen!

 • Waregem opgeschrikt door duiven

   Maandag 9 december vonden duizenden Waregemnaren een omslag in hun bus. De inhoud bestond uit een geplooide duif met daarop een persoonlijke wens geschreven.

 • De Kreuners in Waregem // praktische tips

  Volgende week dinsdag komen de De Kreuners naar Waregem. Het belooft een prachtig optreden te worden. Aangezien we hiervoor uitwijken naar Waregem expo vinden wij het niet overbodig om je vooraf een aantal tips mee te geven.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.