Nieuws

 • Vacature Publieksmedewerker (m/v)

  De Schakel is op zoek naar een publieksmedewerker (0,5 VTE) om het team te versterken. Meer info vind je in de beknopte vacature en de infobundel. Interesse? Stuur vóór 26 mei 2017 een gemotiveerd schrijven met cv naar CC De Schakel vzw t.a.v. Esther Maas, Schakelstraat 8, 8790 Waregem of esther@ccdeschakel.be.

 • Inter-view Doe mee & ontdek 3 installaties aan de bibliotheek

  Op 3 juni — tijdens de opening van de Zuidboulevard en welzijnswinkel — poot kunstenaar Benjamin Vandewalle drie vreemde installaties neer in de omgeving van de bib. De constructies lijken op kijkkasten, waar je je hoofd kan insteken — maar wat er vanbinnen te zien is, blijft nog een verrassing...

 • OPROEP: geef je oude materialen een tweede leven

  Met het project ‘OPLICHTEN’ transformeert ONBETAALBAAR samen met het welzijnshuis afgedankt materiaal tot nieuwe voorwerpen: de ‘OPGELICHTEN’. Hiervoor bouwen ze het gelijkvloers van de oude bib om tot een broeierig atelier. Breng op 6 en 7 mei je oude materialen naar De Schakel en ONBETAALBAAR geeft het een tweede leven. De creaties bieden ze opnieuw te koop aan op 3 juni, de dag van de opening Zuidboulevard en welzijnswinkel.

 • Lees online ons magazine maart–juni

  Ontdek het podium- en vormingsprogramma en enkele nieuwtjes:

 • Gezochtegem: deelnemers stoet MAART kunstroute (24/03)

  Voor het startschot van de MAART kunstroute zoekt kunstenaar Gery De Smet 297 mensen om mee te stappen in de stoet Waregem en wijde omgeving. Elke deelnemer draagt een handgeschilderd bordje met een bestaande gemeentenaam eindigend op -gem.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.