Nieuws

 • De Schakel Zomert op de Waregem Koerse Feesten

  De Waregem Koerse Feesten staan voor de deur en naar goede gewoonte doet ook CC De Schakel mee. Samen met Stadsbestuur Waregem presenteren we De Kleinste Steeple en Ename Music.

 • Vakantietijd.

  De vakantie is traditioneel voor veel mensen de uitgelezen kans om hopen boeken te verslinden, plannen te maken en een beetje te herbronnen. Maar cc De Schakel blijft gaan ...

 • Alles wat je moet weten over de voorverkoop (2018-2019)

   Op zaterdag 09 juni start de voorverkoop, gericht op de bestelling van abonnementen. De verkoop start omstreeks 10.00u. Traditioneel is deze verkoopstart een druk moment op onze website en lijnen. Om alles vlot te laten verlopen, geven we je graag de volgende info en tips mee.

 • Katrien neemt afscheid van haar bar

  Na jaren van geweldige inzet neemt Katrien eind dit seizoen afscheid van haar bar in onze foyer. We gaan haar allemaal missen. Katrien heeft nog een boodschap voor ons:

 • Seizoen 18-19 / uit eerste hand SEIZOEN 18-19 / UIT EERSTE HAND

  Ontdek ons nieuw seizoen vanaf 16 mei op onze site en je zal in de wolken zijn.
  Noteer volgende data alvast in je agenda: dinsdag 5 juni (20.00u): seizoenspresentatie in de schouwburg zaterdag 9juni (rond 10.00u): start voorverkoop (abonnementen) (online) woensdag 13 juni (rond 9.00u): start verkoop losse tickets (online)

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.