Nieuws

 • We sluiten de deuren voor onbepaalde duur.

  De Vlaamse regering kwam op 27 oktober samen om te beslissen over strengere maatregelen in Vlaanderen. We ondergaan een tijdelijke culturele lockdown voor onbepaalde duur. "Er staat geen einddatum op maar sowieso zullen we de komende drie weken alles op alles moeten zetten." Tickethouders krijgen eerstdaags bericht over verplaatste of geannuleerde activiteiten.
  Samen slaan we er ons door en krijgen we dat virus klein.

  #staysafe
  #draagzorgvanelkaar
  het cc De Schakel-team

 • Ons onthaal blijft bereikbaar op woensdag - en vrijdagvoormiddag

  Vanaf maandag 2 november sluiten we opnieuw de deuren voor het publiek. Ons onthaal blijft weliswaar telefonischof per mail bereikbaar op woensdag. De openingsuren van cc De Schakel wijzigen (woensdag en vrijdag van 09u tot 12.30u).

 • De geplande voorstellingen van Nicholas gaan door.

  De voorstellingen vanavond (Nicholas // ECHT 2.0) gaan door als gepland. Momenteel werken we achter de schermen hard aan een plan om iedereen volgens de nieuwe maatregelen te plaatsen. We nemen persoonlijk contact met je op, mocht er iets zou wijzigen. Stay safe en tot snel. Het cc De Schakel-team.

 • Kinderen baas op Koningsdag.

  Op zondag 15 november 2020 zijn kinderen baas! Want op koningsdag is het dit jaar Kunstendag voor Kinderen. In alle Waregemse cultuurhuizen zwaaien de deuren open voor kinderen tot 12 jaar en hun bubbel. Deze keer gaan we aan de slag met taal in de Bib, de Kunstacademie, Be-Part en vlieg je natuurlijk ook op expeditie in cc De Schakel.

  De programmabrochure kan je hier binnenkort downloaden.
  Alle nodige info en hoe je tickets kan bestellen vind je op deze Vlieg Expeditie pagina.

 • verplaatsing BASTA DIVA

   De voorstelling BASTA DIVA van komende zaterdag wordt verplaatst naar 19 februari 2021. Actrice/muzikante Françoise Vanhecke liep een blessure op en moet enkele maanden in het gips. Wij wensen haar alvast veel beterschap toe. Tickethouders krijgen eerstdaags een mail met de nodige info rond deze verplaatsing en wat te doen met hun tickets.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.