Nieuws

 • LAST MINUTE // 20 extra plaatsen voor ROSAS

  Door het verschuiven van de regie, zijn er zonet 20 extra plaatsen vrijgekomen voor de voorstelling A love Supreme van Rosas. Om je plaatsje te reserveren, klik hier

 • Annulatie: Beginners van Theater Malpertuis (8/03)

    Door de creatieve keuzes van Theater Malpertuis kan het decor voor Beginners niet binnen in onze schouwburg. Daarom zien we ons genoodzaakt de voorstelling te annuleren.

 • Biblab Feest

  Enkele jonge makers, bezoekers en gebruikers staken de hoofden bij elkaar en nodigen iedereen uit op hun feestweekend op 23 en 24 februari naar aanleiding van de verjaardag van Biblab.

 • Stijn Bastianen stelt tentoon

  Stijn Bastianen won vorig jaar de 17de Gaverprijs voor Schilderkunst in Waregem. Onder de titel 'Frozen Mixed Vegetable Paintings' kan je naar zijn solotentoonstelling van 19 januari tot 17 februari 2019 in onze foyer.    

 • We knijpen er even tussenuit.

  cc De Schakel is gesloten van maandag 24 december tot begin januari. Vanaf 7 januari staan we weer helemaal klaar om het startschot te geven voor het verse voorjaarsseizoen. Tickets kan je zoals steeds reserveren via deze website. Fijne feestdagen!

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.