Nieuws

 • We gaan alles geven voor de Warmste Week.

  Van 18 tot en met 22 december zetten we naast het cultuurcentrum van Waregem een opwindend wintercircus op. Rondom de voorstelling van het internationaal gezelschap Zirkusspektakel FahrAwaY (ch) bouwen we een gezellig dorp waarin iedereen kan knutselen aan een kartonnen stad. Dagelijks brengen we rond een gezellig kampvuur bekende en minder bekende muzikale gasten die zorgen voor fijne kampvuurconcertjes. We houden je niet tegen om met hen mee te zingen. Om ons heerlijk warm te houden worden in diverse stalletjes wereldse hapjes en lekkere drankjes aangeboden. De opbrengsten van alle activiteiten in het dorp gaan integraal naar Heartbeats vzw.    

 • Trek je ook mee op expeditie?

  Op zondag 17 november 2019 is het opnieuw Kunstendag voor Kinderen. Dan zetten de Waregemse cultuurhuizen hun deuren wagenwijd open voor kinderen tot 12 jaar en hun familie met tal van activiteiten rond het thema kunst! Ga als een echte kunstenaar aan de slag in de Kunstacademie, Be-Part, cc De Schakel en in de bib in samenwerking met Gezinsbond Waregem. Trek op expeditie en kunst mee samen met Vlieg!  

 • Gezocht: leidinggevende poetshulp

  Op zoek naar een vaste schoonmaakjob waarbij je ook een schoonmaakteam kan aansturen?      

 • Ontdek DE STAD

  Wie of wat is DE STAD?

  Kom het volledige verhaal achter DE STAD ontdekken op 23/09 om 19.00u met heerlijke Afghaanse lekkernijen en een typische chai.

 • Vormingsaanbod najaar 2019

  Ook in het najaar van 2019 kan je bij ons terecht voor een uitmuntend vormingsaanbod. Van tekenen, schilderen over koken tot kalligrafie - en dan hebben we het nog niet gehad over alle uitstappen, workshops ... rond onze thema-cluster DE STAD die je bij ons kan volgen. Inschrijven kan vanaf zaterdag 24 augustus om 9.00 u.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.