Nieuws

 • MaART Kunstroute: open call 2021

  Van 26 tot 28 maart 2021 vindt de achtste editie plaats van MaART Kunstroute in Waregem. Dit druk bezochte kunstparcours verbindt vijf locaties in het centrum van de stad waar het publiek kan genieten van hedendaagse kunstexpo’s en performances. Via een uitgestippelde route kan de bezoeker gratis halt houden in CC De Schakel, Kunstacademie Waregem, Be-Part, BruthausGallery en Claessens Canvas.

 • Kom uit je tent tijdens Tournee Congé

  Alle stedelijke vrijetijdsdiensten slaan deze zomer de handen in elkaar voor Tournee Congé. Daarbij nodigen we alle Waregemnaars zeven weekends in juli en augustus uit om in hun eigen buurt langs te komen. Ze krijgen er telkens een flinke portie spel, sport, muziek en plezier dicht bij huis én op een coronaveilige manier. Tournee Congé is helemaal gratis, maar reserveren is wel verplicht.

 • SEIZOEN 20-21 / VERS AANBOD

  Ontdek ons nieuw seizoen vanaf 29 juni op onze site. Droom even met ons mee en ontdek het programma zoals we het gepland hebben. Hoe we je straks in de anderhalve-meter-samenleving ontvangen is nog niet duidelijk, maar we werken aan een mooi plan. Noteer volgende data alvast in je agenda:

 • We kregen groen licht!

  Vorige week hadden we nog geen 100% zekerheid, maar nu kunnen we hardop juichen ... onze Schakelkampen gaan door. We mogen van Kabinet Jambon.

 • Wat met verplaatste voorstellingen?

  Vanaf 1 juli mogen we terug 200 mensen toelaten in onze schouwburg. Wat wil dat dan zeggen voor de voorstellingen die we verplaatst hebben naar september en oktober? Wel, voorlopig niets. We houden de positieve evolutie verder in de gaten en hopen er op dat we onze schouwburg volledig mogen/kunnen openen voor de verplaatste voorstellingen. Van zodra we meer nieuws hebben brengen we je op de hoogte.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.