Nieuws

 • Kunstenaars komen straf uit de hoek.

  Kunstenaars Hans Demeulenaere en Dimitri Vangrunderbeek werkten samen (onder de naam Poetic Gestures) aan 2 hoeksculpturen die vanaf 28/02 tot 29/03 onze foyer sieren.

 • Het eerste cultuurbos is een feit.

  De eerste bomen zijn aangeplant in het wonderlijke Bij de Buren-bos!  Met de selectie ‘Bij de Buren’ rijden we met de bus richting steengoede voorstellingen bij onze cultuurburen. Per gereden kilometer naar de buren gaat voortaan 1 euro naar een bebossingsproject.

 • Van Eyck, een optische revolutie

  1 februari opent de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit in Gent. Wereldwijd zijn er van deze Vlaamse meester slechts een twintigtal werken bewaard. Zeker de helft daarvan reist naar het MSK. Ontdek deze werken samen met onze gids.

 • Dit was Winterwoordennacht 2020

  Kijk mee door de ogen van sfeerfotografe Joke Denys en krijg een mooi zicht op een boeiende editie.

 • William Ludwig Lutgens wint de Gaverprijs 2020

  Voor de 18de keer al biedt CC De Schakel, het stadsbestuur van Waregem en de Waregemse cultuurraad een platform aan jonge kunstenaars om mee te dingen naar één van de belangrijkere prijzen voor schilderkunst in de Benelux: De Gaverprijs.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.