Nieuws

 • CC De Schakel verwelkomt nieuwe directeur.

  Vanaf januari wordt Dave Van Robays de nieuwe directeur van CC De Schakel. Voor het eerst sinds 1982 staat er terug een man aan het hoofd van ons huis. Naast de dagelijkse leiding, zal Dave ook de programmatie theater en dans voor zijn rekening nemen. We wensen Dave hartelijk welkom in het CC De schakel-team.

 • Cie EquiNote speelt extra voorstelling

  Waregem verwelkomt FaceCachée voor een extra voorstelling op woensdag 19 december om 16u. Cie EquiNote trakteert je aan de vooravond van Kerstmis op een ideaal winteruitje voor de hele familie, met een indrukwekkend paardencircus in een prachtige circustent.

 • NOVEMBERmagazine

   Ons eerste NOVEMBERmagazine is er. Lees hem hier digitaal.

 • Problemen met ticketverkoop

  Door een probleem met het ticketing-systeem kunnen we momenteel geen tickets aanbieden. We doen ons best om jullie zo snel mogelijk weer van dienst te zijn.

 • Koop geen tickets via Bemster.nl

  Waarschuwing: koop alleen bij je vertrouwde cultuurhuis! Laat je niet vangen aan illegale doorverkoop zoals bemster.nl. CC De Schakel brengt steeds cultuur aan toegankelijke prijzen, koop dus je tickets alleen via onze officiële verkoopkanalen (onze site, telefonisch via 056 62 13 40 of aan onze balie)

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.