Nieuws

 • 'Voorlopig' uitverkocht = zet je op de wachtlijst

  Onze oprechte dank voor het vertrouwen. Echt. De start van ticketverkoop was - gezien de omstandigheden - succesvol. Vele voorstellingen staan nu op 'voorlopig' uitverkocht, omwille van de beperkte capaciteit (150 in plaats van de meer dan 450 zitjes). Zet je daarom zeker op de wachtlijst. Van zodra we meer mensen in onze zalen kunnen toelaten, nemen we contact met je op.

 • Doorblader de seizoensbrochure online

    Benieuwd naar het programma en blader je graag eens door een online-magazine, klik dan hier.

 • ZZZOMER • gesloten van 20 juli t.e.m. 17 augustus

  Tijdens de zomervakantie gaan onze deuren even dicht. Vanaf maandag 20 juli trekken we ons even terug in onze bubbels. Maandag 17 augustus zijn we er helemaal weer voor het nieuwe seizoen 20-21. Geniet ondertussen van Tournee Congé, van de zomer en van elkaar.

 • MaART Kunstroute: open call 2021

  Van 26 tot 28 maart 2021 vindt de achtste editie plaats van MaART Kunstroute in Waregem. Dit druk bezochte kunstparcours verbindt vijf locaties in het centrum van de stad waar het publiek kan genieten van hedendaagse kunstexpo’s en performances. Via een uitgestippelde route kan de bezoeker gratis halt houden in CC De Schakel, Kunstacademie Waregem, Be-Part, BruthausGallery en Claessens Canvas.

 • Kom uit je tent tijdens Tournee Congé

  Alle stedelijke vrijetijdsdiensten slaan deze zomer de handen in elkaar voor Tournee Congé. Daarbij nodigen we alle Waregemnaars zeven weekends in juli en augustus uit om in hun eigen buurt langs te komen. Ze krijgen er telkens een flinke portie spel, sport, muziek en plezier dicht bij huis én op een coronaveilige manier. Tournee Congé is helemaal gratis, maar reserveren is wel verplicht.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.