Nieuws

 • Lokale Helden bekend

  Kom - aan de vooravond van Kerekewere - op vrijdag 26 april volledig GRATIS naar Lokale Helden in de Oranje zaal. Naast de grunge-rockers van KNEUS, ontvangen we ook de West-Vlaamse pop van Bluelink en de post-metal formatie Turpentine Valley. Onze club is er klaar voor! Jullie ook? 

 • MAART kunstroute 2019

  Van 29 tot 31 maart 2019 vindt de zevende editie plaats van MAART Kunstroute in Waregem. Het druk bezochte kunstparcours verbindt zes locaties in het centrum van de stad waar het publiek kan genieten van fel gesmaakte hedendaagse kunstexpo’s en performances.

 • CC De Schakel zoekt een nieuwe chef

  Ben je thuis al langer de baas in de keuken. Overstijgen je culinaire prestaties het bakken van een omelet en vallen monden open bij wat je op een bord tovert? Ooit al eens je tanden willen zetten in een luchtig menu voor Natalia, Alex Agnew, Natali Broods, Stan Van Samang, Jacques Vermeire, … Dan ben jij onze nieuwe chef van de keuken.

 • Mohammed Alani & Guests - QorA

  De Iraakse kunstenaar Mohammed Alani (°1971, Bagdad) pakt met zijn nieuwe installaties en performances vanaf 1 maart de foyer in.

 • LAST MINUTE // 20 extra plaatsen voor ROSAS

  Door het verschuiven van de regie, zijn er zonet 20 extra plaatsen vrijgekomen voor de voorstelling A love Supreme van Rosas. Om je plaatsje te reserveren, klik hier

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.