Cultuurcentrum De Schakel

          

Laat je inspireren door Internationale Vrouwendag met een selectie van films en podiumvoorstellingen die je ongetwijfeld moet zien! Duik in het leven van Sisi, die zich niet laat beperken door haar rol als keizerin, ontdek de waarheid achter #MeToo en laat je meeslepen door de film Everything Everywhere all at once, die goed is voor maar liefst 10 Oscarnominaties.

Op zoek naar een gezinsuitje? Check zeker Figure It Out, een indrukwekkende choreografie van Talitha De Decker. Of laat je betoveren door een unieke combinatie van levenslustige folk met doedelzakken en de eigenzinnige twist van Scandinavische en Noord-Atlantische traditionele muziek, uitgevoerd door het internationale gezelschap Marvara.

Als kers op de taart strijken we eind maart neer in Desselgem met plan D.  Miss Wifi leert de kinderen experimenteren en volwassenen kunnen genieten van de sensuele klanken van De Spleet in het voorprogramma van Willy Organ.

Maar dat is nog niet alles! In april komt Eva Binon langs met haar onmisbare theatervoorstelling Catharsis. We zijn klaar voor een krachtige en inspirerende periode, vol vrouwelijk talent.

Mis deze unieke kans niet en kom genieten van al dat vrouwelijk enthousiasme!