Cultuurcentrum De Schakel

Erhan Demirci

Verwachtingen
za 19 okt 24 20:00
za 19 okt 24
20:00
  • za 19 okt 24
    20:00
    Schouwburg, Waregem

Belgische-Turkse-Limburgse-comedian komt alle verwachtingen waarmaken.

Allochtoon, Belg, Vlaming, Turk, Brusselaar, Limburger, comedian, echtgenoot, papa, straathoekwerker, supporter... Net als iedereen vertolkt Erhan Demirci verschillende rollen op een dag. En bij elk van die rollen horen Verwachtingen met de grote V.

Moet je voldoen aan al die verwachtingen? Kan je voldoen aan alle verwachtingen? En wanneer je maar aan enkele verwachtingen kan voldoen, mag je dan zelf kiezen aan dewelke?

Verwacht je aan deze en nog veel meer vragen in Erhans vierde avondvullende voorstelling. Kijk vooral reikhalzend uit naar een show vol originele grappen en herkenbare situaties!

In Wa Make? bewijst standupper Erhan Demirci een getalenteerd publieksmenner én acteur te zijn. Met het hart op de juiste plaats.

Focus Knack

Erhan Demirci werd geboren in Beringen en groeide samen met zijn broers en zussen op in Ham. Tijdens zijn studentenjaren experimenteerde hij al met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakten van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. ‘Van deze man gaan we nog horen’, opperde De Standaard en Erhan Demerci loste die verwachting in. Je zag in onze schouwburg al zijn voorstellingen Komt Goed!, Wa Make? en Doe Rustig en onze kaakspieren doen nog altijd pijn van het lachen. Daarom komt Erhan dit seizoen gewoon terug met zijn nieuwe comedyshow Verwachtingen.