Cultuurcentrum De Schakel
Sofie Vandenabeele

Tal en Thee

NAAF
vr 14 feb 25 19:00
vr 14 feb 25
19:00
  • vr 14 feb 25
    19:00
    Doe je mee? Na de voorstelling loopt in de foyer alles verder op wieltjes …
    Schakelbox, Waregem

Een muzikaal en visueel verhaal over een bijzondere vriendschap in een dolgedraaide wereld van wielen, woorden én geld.

NAAF* vertelt het verhaal van de Wielingers: een gemeenschap met restanten van een woest vissersbestaan in het bloed, maar die visvangst hebben ingeruild voor het maken van ‘stalen hengsten’. De bezwerende fietskoorts op het eiland brengt eindelijk weer brood op de plank en lijkt alles en iedereen te besmetten, behalve Boets, een oude nettenknoopster die naarstig voort ‘knoopt’ tegen beter weten in. Maar voor wie of voor wat? En waarom lijkt zij de enige die de kleine Naaf - die geen woord spreekt - echt kan verstaan?

Tal en Thee maakte al indruk op ons podium met de familievoorstellingen De Roofkes en Wars. NAAF wordt opnieuw een visueel spektakel van beeldend figurentheater voor het hele gezin. Live muziek, zang, poppenspel en animatiefilm komen samen om een betoverende wereld te creëren dat de zintuigen prikkelt en harten verovert.

*Naaf = de as van een fietswiel

Voor iedereen vanaf 8 jaar.

 

Na de voorstelling loopt alles verder op wieltjes … aan jou om te ontdekken wat we daarmee bedoelen.

Credits

Van en/of met o.a. Reineke Van Hooreweghe, Maarten Van Aerschot, Toon Van Mierlo, Robbe Mols, Evelyne Meersschaut, Jeroen Ceulebrouck,Eva Tindemans, Maarten Decombel, Andres Liefsoens en Mira Verschuren