Livestreaming in het Welzijnshuis

Veel senioren zijn nog actief tot ze in een woonzorgcentrum gaan wonen. Cultuurcentra hebben een mooi programma waar de bewoners zeker interesse voor hebben. Ze hebben vaak niet meer de mogelijkheid om zelf naar een concert- of theaterzaal te gaan terwijl de behoefte er wel is. Om hieraan tegemoet te komen, organiseren we op 28 oktober 2020 een livestreaming in het Welzijnshuis i.s.m. Cultuurconnect.

Zo kan een minder mobiel publiek bereikt worden en meegenieten van cultuur die ergens op hetzelfde moment live speelt. Hoe gaat dat in zijn werk? Heel eenvoudig: een satellietcentrum organiseert een voorstelling. Cultuurconnect zorgt zowel voor de captatie van het concert en de technische infrastructuur om te streamen. Het cultuurcentrum en het Welzijnshuis zorgen ervoor dat het (nieuwe) publiek op afstand even veel aandacht krijgt als de bezoekers in de zaal. We rollen de rode loper uit, bezorgen een programmaboekje, een drankje, …


 

Woe 28.10.2020 om 14.30u in het Welzijnshuis
Van Corsari tot Appermont

Een wervelende matineevoorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer.

Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys, … A trip down memory lane … naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren.

Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd komen aan bod. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld.
Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald.

Van Corsari tot Appermont is een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel zich afvraagt hoe het ook alweer allemaal begonnen is!

www.vancorsaritotappermont.be
 

Kalender

Oktober 2020
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.