Cultuurcentrum De Schakel
Wouter Van Vaerenbergh

Herman Konings

Forward to Basics
Lezing over de ‘toekomst’ i.k.v. ons openingsweekend:
do 26 sep 24 20:00 - 21:30
do 26 sep 24
20:00 - 21:30
  • do 26 sep 24
    20:00 - 21:30
    Schouwburg, Waregem

Ben jij – net als wij – ook zo nieuwsgierig naar de toekomst? Ontdek het tijdens de bevlogen lezing van veranderingspsycholoog en trendanalist Herman Konings.

Meer dan 50 gewapende conflicten in de wereld, koopkrachtverval, overrompelende artificiële intelligentie, de war on drugs, een pandemie van mentaal onvermogen bij jongeren, klimaatontwrichting... veroorzaken een aardverschuiving, maar wat zal gebeuren na wat is gebeurd? Een glazen bol om inzichten te krijgen hebben we niet, maar met de lezing van Herman Konings komen we toch al aardig in de buurt. 

Herman Konings, bouwjaar 1964, is master in de theoretische psychologie (KU Leuven) en beheerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt. Herman is veranderingspsycholoog en trendanalist. Hij is tevens een begenadigd verhalenverteller die op een verteerbare wijze nieuwe inzichten en scenario’s met je zal delen over het veranderende gedrag van mensen en consumenten in een veranderende context van gemeenschappen, generaties en technologie.