Cultuurcentrum De Schakel

Gili

Raar, hè?!
Première
za 21 okt 23 20:00 - 21:30
za 21 okt 23
20:00 - 21:30
  • za 21 okt 23
    20:00 - 21:30
    Schouwburg, Waregem

Dé comedy show vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili.

Comedian-mentalist Gili brengt een onvergetelijke show vol met mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken en nog veel meer. Zijn shows zijn als een bruisende symfonie van deze diverse elementen en het publiek wordt moeiteloos meegevoerd in zijn wereld van fijne leugens en eerlijk boerenbedrog. 

Nu is het tijd voor zijn negende zaalshow, genaamd Raar, hè?!. Na 40 jaar in het vak heeft Gili gemerkt dat er veel mensen zijn die hem alleen kennen van televisie, terwijl zijn acts in de loop der jaren steeds verder zijn verfijnd. Om deze reden heeft hij zijn beste en meest geestige elementen uit zijn voorgaande shows samengebracht voor een ultieme show. Maar pas op, het wordt geen simpele 'best of' - Gili zal ook nieuwe acts introduceren en hier en daar een tipje van de sluier oplichten, maar shhhhh, niet verklappen! Eén ding is zeker: aan het einde van de show zul je je afvragen: "Raar, hè?!"

Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek.

WTV Focus

Over Gili

Gili begon als kind met een goocheldoos en werd later drie keer finalist van Humo's Comedy Cup. Hij werd de enige goochelaar-comedian van Vlaanderen en na een reeks zaalshows verdiepte hij zich in het mentalisme. Zijn show Iedereen Paranormaal was een succes en hij kreeg zijn eigen tv-programma Onmogelijk op de VRT. Later volgden nog shows als CTRL en Charlatan en toerde hij in Frankrijk.

Credits

Van en met: Gili (aka Lieven Gheysen)
www.gili.be