Cultuurcentrum De Schakel
Clara Hermans

kinderenvandevilla

Leeghoofd
Een verfrissende ode aan de fantasie die elke mens deugd doet.
za 27 apr 24 15:00 - 16:00
za 27 apr 24
15:00 - 16:00
  • za 27 apr 24
    15:00 - 16:00
    Met recyclagemateriaal kan je na de voorstelling je eigen leeghoofd in elkaar knutselen. Breng je ook een frulletje mee?
    Schakelbox, Waregem

Laat al je zintuigen prikkelen in een taalloze voorstelling waarin kousen, flessen, piepschuimbuizen en meer gebruikt worden om een verrassend, speels en slim gecomponeerd portret van de mens als bricoleur te scheppen.

Een jongen zet een grote, witte bol op zijn hoofd. Vanaf dan is hij Leeghoofd die leeft in zijn eigen bizarre, zintuiglijke wereld. Met stickers, trechters, voetbalsokken en ander materiaal maakt hij ogen, oren, mond en neus. Hij vertrekt op ontdekkingstocht en tast zijn omgeving op speelse wijze af.

Met simpele middelen, een decor bestaande uit vele kleine attributen en aan de hand van poëtische en vrolijke beelden wordt Leeghoofd een theatrale en muzikale namiddag over een jongen met een groot hoofd.


Voor iedereen vanaf 4 jaar.Een verfrissende ode aan de fantasie die elke mens deugd doet. Als happen in jouw lievelingstaart.

Els Van Steenberghe, Knack Focus ★★★★

Doe je mee?
Een vijsje hier, een touwtje daar, met recyclagematerialen frullen en prullen we ons eigen leeghoofd bij elkaar. Breng je ook een frulletje mee?

Credits

Spel: Roel Swanenberg
Regie: Jef Van gestel 
Geluidsontwerp: Wannes Deneer 
Kostuums: Maartje Van Bourgognie 
Lichtontwerp en techniek: Jean-Lou Caglar 
Bewegingsadvies: Karolien Verlinden

www.kinderenvandevilla.com