Cultuurcentrum De Schakel

Vincent Voeten

Smaad
Winnaar Humo’s Comedy-Cup 2022
do 7 dec 23 en do 14 dec 23
do 7 dec 23
en
do 14 dec 23

Wegens het grote succes verplaatsen we de voorstelling. Als je al tickets hebt gekocht, heten we je van harte welkom in de schouwburg. Hoewel de genummerde plaatsen nu ongenummerd zijn, garanderen we je een uitstekend zicht en een buitengewoon plezierige avond.

Een politie-inspecteur die gortdroog met zwartgallige jokes en snoeiharde humor zwaait? Dat is Vincent Voeten. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn dagelijkse ervaringen als straatflik en uit alles wat jij aanvoelt als ongemakkelijk. Laat dus je gevoeligheden thuis en parkeer reglementair wanneer je naar hem komt kijken.

In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij winnaar van de Utrechtse Comedy Talent Award – de grootste stand-upwedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en toerde met o.a. Michael Van Peel en Alex Agnew. Als kers op de taart won hij in 2022 Humo’s Comedy Cup.

Voor iedereen vanaf 16 jaar.

Naast stand-upcomedy schreef Vincent ook mee aan programma's zoals De Slimste Mens ter Wereld, Geubels en de Belgen en Is er een dokter in de zaal?.