Cultuurcentrum De Schakel
Jelle Vermeersch

Steven Mahieu

Stabiel
za 16 dec 23 en zo 17 dec 23
za 16 dec 23
en
zo 17 dec 23

Omwille van gezondheidsredenen kan de volledige tour van Steven niet doorgaan. Hij heeft een berichtje voor je klaar:



Beste fans,

Ik kom even met minder goed nieuws. Na 15 jaar comedy en vlak voor een nieuwe tournee voel ik dat mijn mentale power op is. Ik zie al een tijdje de oranje lichtjes knipperen van mijn dashboard en heb ze genegeerd omwille van mijn dadendrang. Onbewust heb ik mezelf een te grote druk opgelegd om “klaar" te zijn voor mijn 5de tour. Nu is het tijd om even onder mijn "motorkap" te laten kijken naar wat er precies moet gebeuren, voordat ik op de muur knal én de motorkap helemaal niet meer open kan. Ik kies even voor mezelf als persoon, voor mijn gezin en voor mentale rust.  

Mijn nieuwe tournee die dit weekend ging beginnen, zet ik on hold tot zomer 2024. Geef me graag even de nodige tijd. Ik kom terug van zodra “moeten" terug “willen" is, en “presteren" weer “spelen" is. De shows worden verplaatst, maar die puzzel leggen we later. In overleg met mijn omgeving en de organisatoren, hoop ik voorjaar 2024 te kunnen communiceren over mijn latere plannen. Ik hoop jullie dan terug op mijn shows te ontmoeten.  

Soms kan de titel van een show redelijk gênant zijn, dus tot in "Stabielere" tijden. :-)

 

Aangezien er nog geen zicht is op hoe lang Steven zal uit zijn, kiezen we ervoor om een volledige terugbetaling van de tickets te doen. We voorzien dit  zo snel mogelijk te doen.

Dank voor het begrip.
We zien je in de toekomst graag terug in cc De Schakel.


Steven Mahieu is een graag geziene gast in Waregem. Zo stond hij met zijn vorige shows MAHIEUSTUEUS, Maniak, Zonder Filter en Full Contact Tour steeds voor volle zalen. Eén voor één viersterren-voorstellingen volgens de pers. Net voor kerst kan je heerlijk aanschuiven voor zijn vijfde zaalshow. Als we de titel van zijn nieuwste show mogen geloven, dan wordt het alvast weer een viersterren-voorstelling in een volle zaal.

Voor wie Steven nog niet kent: hij was ooit maatschappelijk assistent in de jeugdzorg, werd tijdens corona heel even bouwvakker en hij acteert ook hoe langer hoe meer. Zo ken je hem als buurman Arne in de humorreeks Chantal. Of zag je zijn talent in Nonkels, Doe Zo Voort en Onder Vuur

Of hij nu op het podium staat, voor de camera of in een bouwput, ’t lijkt er op dat hij altijd stabiel is gebleven … of niet?

Het theatrale laat hij achterwege, hij glipt op het podium, ratelt door zijn microfoon en bedwelmt zijn publiek. Met succes, met gelach en met applaus.

De Redactie over een vorige show - ★★★★

Voorprogramma: Karim Shatla

Vorig jaar dook Karim Shatla als uit het niets op en zwierf al heel wat podia af. Deze comedian met onverdoezelbaar West-Vlaams accent neemt je vanaf het eerste woord mee in zijn absurde manier van denken. Pijnlijk herkenbaar, niet bang om zijn set te doorspekken met zelfspot, maar met een ongeëvenaard enthousiasme neemt hij het publiek onder de arm.