Cultuurcentrum De Schakel
Sander Mulkens

De Grote Haay

Meester Kikker, de musical
Een gloednieuwe ‘mjoesikal’ voor iedereen vanaf 6 jaar
za 16 mrt 24 15:00 - 16:00
za 16 mrt 24
15:00 - 16:00
  • za 16 mrt 24
    15:00 - 16:00
    Maak na de voorstelling je eigen kikkerhandpop met restjes stof! Breng je ook een stukje stof mee?
    Schouwburg, Waregem

Meester Frans draagt een groot geheim bij zich: hij verandert namelijk dikwijls in een kikker. Om weer terug te veranderen in een mens moet hij simpelweg een vlieg opeten. Op zich is dit allemaal geen ramp, ware het niet dat directeur Stork óók een geheim bij zich draagt. Hij verandert geregeld in een ooievaar en wordt weer mens door het eten van … een kikker. Het is van groot belang dat de geheimen geheim blijven. 

Kom samen met je kinderen geheimen bewaren in een gloednieuwe mjoesikal, naar het boek van Paul van Loon. Na het succes van het boek en de film (te zien op Netflix) komt dit visueel feestje met zijn groot doekendecor, projecties, poppen en schuimpruiken naar Waregem. Welkom in dit wonderlijke verhaal waarin we erachter komen dat wellicht iedereen wel een diertje in zich heeft. Wist je dat Paul van Loon (bekend van zijn boek Dolfje Weerwolfje) dit jaar vuurwerkstokken mag afschieten? Hij is 40 jaar auteur en dat mag gevierd worden.


Voor iedereen vanaf 6 jaar.Doe je mee?
Knutsel je eigen kikkerhandpop met restjes stof! Wie springt het verst en wie kwaakt het luidst? Breng je ook een stukje stof mee?

Credits

Tekst en Concept: Mark Haayema
Regie: Joep Onderdelinden
Decor: Roos Veenkamp
Muziek: Fons Merkies
Spel: Hilke Bierman, Sanne Franssen en Dennis de Groot