Cultuurcentrum De Schakel
Filip Naudts

Arnout Van den Bossche

Coach
do 30 mei 24 - za 1 jun 24
do 30 mei 24
-
za 1 jun 24

De beste investering in jezelf? Kom naar Coach van Arnout Van Den Bossche! 

In deze tijden van chaos en stress is het belangrijker dan ooit om jezelf te ontwikkelen. Of je nu worstelt met liefde, opvoeding, chaos in huis of online verslavingen, er is altijd wel een coach die je kan helpen. Gelukkig heeft Arnout met zijn enthousiasme en passie voor coaching de perfecte oplossing gevonden om jouw leven te vereenvoudigen.

In zijn stand-up show Coach onthult Arnout zijn unieke benadering om jou te helpen je ware zelf te ontdekken en emotionele obstakels te overwinnen. Hij deelt zijn beroemde schema's en geeft eenvoudige, nuttige inzichten die andere coaches je nooit zullen vertellen. Als je nieuwsgierig bent naar de wereld van coaching en wilt weten hoe het allemaal werkt, dan is deze show het ideale traject voor een gelukkiger leven.

(Speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, ter waarde van 2997 euro)

Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.

Het Nieuwsblad ★★★

Over 

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows Burn-Out voor Beginners en De Relatiefluisteraar. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.