Cultuurcentrum De Schakel
Luc Dombrecht

Piv Huvluv

Zoiets verzin je niet!
Rotary Waregem nodigt uit:
wo 5 jun 24 20:00 - 21:40
wo 5 jun 24
20:00 - 21:40
  • wo 5 jun 24
    20:00 - 21:40
    Schouwburg, Waregem

Piv Huvluv, innemende verteller en meesterlijke comedian, viert vijfentwintig jaar op de planken en werd gecoacht door Maaike Cafmeyer.

Piv Huvluv keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek. Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen. De reis eindigt nochtans óók met de blues, maar Piv keert terug als een man van de wereld, met onuitwisbare levenservaring op zak. Jaren later slaat het noodlot de herinnering alsnog aan diggelen, maar Piv weet ondertussen dat je het leven moet vieren in plaats van te treuren om de dood.

Piv Huvluv viert vijfentwintig jaar op de planken en werd voor Zoiets verzin je niet! gecoacht door Maaike Cafmeyer. Ook deze keer staat de platenspeler aan de zijde van deze innemende verteller en meesterlijke comedian!

Piv Huvluv is meesterlijk in zijn humoristische eenvoud. Het lijkt alsof hij moeiteloos alles ter plaatse verzint. Dit is een humorist buiten categorie.

Stefaan Six (journalist VTM & WTV-Focus)