Cultuurcentrum De Schakel
Jan van Hecke

Selah Sue

(try-out)
do 16 mei 24 20:00
do 16 mei 24
20:00
  • do 16 mei 24
    20:00
    Schakelbox, Waregem

Met festivals gepland in Frankrijk, Spanje, Nederland en Bulgarije, wil Selah Sue helemaal klaar zijn voor haar tour. Dus besluit ze met haar band een tijdje in onze clubzaal te bivakkeren. Tot onze grote vreugde sluit ze die repetitieperiode af met een exclusief try-out concert.

Met haar unieke mix van funk, r&b, pop en soul verovert Selah Sue opnieuw de grootste Europese festivals en concertzalen. Na een korte pauze om zich te concentreren op haar gezinsleven, is Selah Sue nu weer helemaal terug met haar nieuwste album Persona. Op dit album laat ze op een eerlijke en positieve manier haar ervaringen van de afgelopen jaren horen.

Haar hernieuwde energie straalt duidelijk af op het podium, wat resulteert in een explosieve show vol oude en nieuwe hits. Voor deze exclusieve passage in Waregem brengt ze haar indrukwekkende live band mee, dus kun je je verheugen op stomende versies van topnummers als 'This World', 'Alone', 'Raggamuffin' en 'Pills'.

Dat het een onvergetelijke ervaring wordt om deze Belgische trots nog eens in kleine zaal aan het werk te zien, hoeven we wellicht niet te vertellen. Snel zijn is de boodschap, want vol is vol.

een enthousiaste programmator