Cultuurcentrum De Schakel
Platform-K

Platform-K

Inclusieve dansworkshop
za 16 dec 23 10:00 - 11:30
za 16 dec 23
10:00 - 11:30
  • za 16 dec 23
    10:00 - 11:30
    Schakelbox, Waregem

Ga samen met Platform-K en mensen met een beperking op onderzoek naar een toegankelijke bewegingspraktijk. Iedereen, in al hun eigenheid en niveau, is meer dan welkom om elkaar te ontmoeten op de dansvloer. 

Samen met de dansers van Platform-K ga je op verkenning. We warmen op, zoeken contact met elkaar in onze beweging en ontdekken zo samen verschillende werkvormen. Verwacht je niet aan een klassieke dansles. We geven je de ruimte om je eigen unieke bewegingstaal alle kansen te geven. 

Kan je niet genoeg krijgen van dans? Kom dan op 21 december de dansers van Platform-K samen met Femke Gyselinck aan het werk zien in de Schakelbox. 

Over
Platform-K is een Gents gezelschap dat mensen met een beperking verbindt met reguliere kunstenaars voor de creatie van inclusieve dansvoorstellingen. De organisatie zet in op de ontwikkeling van professionele dansers met een beperking, via hedendaagse danstraining en residentietrajecten. Hierbij onderzoeken ze hoe dansers met een beperking een fundamentele invloed kunnen uitoefenen op de hedendaagse danswereld. Een zoektocht naar een artistieke manier om vooroordelen te verwerpen, hokjes af te breken en de grenzen tussen ‘ik en de ander’ waar mogelijk op te heffen.