Cultuurcentrum De Schakel
Dreamteampics

Isabelle A

à la Française
za 30 mrt 24 20:00
za 30 mrt 24
20:00
  • za 30 mrt 24
    20:00
    Schouwburg, Waregem

Als wij zeggen Hé, Lekker Beest, dan denk jij spontaan aan … Isabelle A natuurlijk. Dankzij deze monsterhit uit 1990 kan ze zonder discussie een gevestigde waarde in het Vlaamse muzieklandschap genoemd worden.

In de schouwburg zal ze je verrassen met haar liefde voor Franstalige muziek. Ze kreeg de smaak te pakken na haar passage in Liefde Voor Muziek in 2017, waar ze het prachtige Dormir en Cuillère bracht, een vertaling van Lepeltjesgewijs van Bart Peeters.

Vorig jaar trakteerde ze de luisteraars van radiozender Joe wekelijks op een Frans nummer in het ochtendprogramma van Sven & Anke. Ze blies ons omver met fantastische covers van Le Vent Nous Portera van Noir Desir en een verbijsterende vertaling van Onderweg, de hit van Abel.

Nu is het hoog tijd dat Isabelle haar fans ook live in het Frans gaat verwennen. Une Belle Histoire? Zeker weten! En het mooie is dat iedereen de kans krijgt om deel uit te maken van deze geschiedenis.

Kom vooraf naar het Repair Café:
Kom naar ons Repair Café, in samenwerking met Atelier Offline. Laat je kapotte spullen tussen 15.00u en 19.00u gratis herstellen door onze handige vrijwilligers. Werk samen met deze ervaren deskundigen aan je gebroken radio, tv, mixer, fiets, computer (zelfs software) en breng zo je beschadigde goederen terug tot leven.