Cultuurcentrum De Schakel
The Fresh Light

Stefanie Baert van FoodLove

Koken met restjes
vr 15 dec 23 20:30 - 22:00
vr 15 dec 23
20:30 - 22:00
  • vr 15 dec 23
    20:30 - 22:00
    Schakelbox, Waregem

Wil je genieten van voedzame maaltijden zonder dagelijks urenlang in de keuken te staan? Dan kan het slim omgaan met restjes jouw ultieme oplossing zijn! In deze sessie ontdek je hoe je restjes op een smakelijke, moeiteloze, en gezonde manier kunt benutten.

We gaan in op de meest gestelde vragen, zoals:

  • Wat te doen met al die overgebleven restjes in je koelkast?
  • Hoe kun je een gevarieerd weekmenu samenstellen?
  • Hoe lang kun je bereide maaltijden bewaren?
  • Welke gerechten lenen zich goed voor invriezen?

Stefanie van FoodLove zal je tijdens deze boeiende lezing inspireren en motiveren om vaker gebruik te maken van restjes en maaltijden voor te bereiden (mealprep). Dit geeft je een voorsprong op je drukke week, waardoor je meer tijd en energie overhoudt voor wat er echt toe doet: ontspannen na een hectische dag, quality time doorbrengen met vrienden en familie, of je favoriete hobby oppakken.

Stel je voor: een koelkast boordevol heerlijke gerechten en snacks. Wie wil dat nu niet? Zorg ervoor dat je je tijdig inschrijft!


OVER FOODLOVE

De Gentse Stefanie Baert van FoodLove wordt vaak de Mealprep Queen genoemd. Op haar blog deelt ze graag mealprep tips en heel wat snelle en voedzame recepten. In 2019 schreef ze het mealprep kookboek Ready, Set, Go! voor drukke mensen die tijd willen winnen in de keuken. Vandaag kan je ook haar online cursussen volgen of één van haar prachtige e-books downloaden.

Lees meer op haar foodblog en op haar website.