Cultuurcentrum De Schakel

Theater Tieret

OMA VERGEET-MIJ-NIET
Kolder en ontroering op kindermaat.
za 30 sep 23 15:00 - 17:00
za 30 sep 23
15:00 - 17:00
  • za 30 sep 23
    15:00 - 17:00
    Maak na de voorstelling je eigen vergeet-mij-niet doosje. Breng je alvast iets kleins mee om erin te stoppen?
    Schakelbox, Waregem

Een verhaal om nooit meer te vergeten, of toch?

Lente helpt Oma verhuizen, nog snel voor de winter komt in zijn donkere, grijze pak. Een huis vol bloemen, spullen en gedachten, netjes geschikt in grote dozen. Vol flarden van lichte, vrolijke liedjes. Of dozen met lang vervlogen verhalen die steeds opnieuw verteld worden. Hoe dieper de rimpel op Oma’s gezicht, hoe ouder het verhaal. En natuurlijk dat ene kleine doosje met het Grote Geheim. Maar hoe hard Oma ook haar best doet, toch blijven sommige dozen leeg. En net die dozen vallen haar het zwaarst.

Betreed het ontroerende verhaal van OMA VERGEET-MIJ-NIET, gespeeld door de jonge actrice Michèle Even en vaste Tieret-waarde Joost Van den Branden. Samen met de rock-‘n-rollste kindertheatermaker Raf Walschaerts en poppenmaker Patrick Maillard, brengen ze het thema van dementie tot leven in een beklijvende namiddag vol warme beelden en heerlijke muziekjes. Kolder en ontroering dicht op én onder de huid van de kleinste theatervrienden.

Een verhaal om nooit meer te vergeten, of toch?

Voor iedereen vanaf 5 jaar.Doe je mee?
Knip, vouw en stempel je eigen vergeet-mij-niet doosje en bewaar je mooiste herinneringen. Zijn er herinneringen die je graag wil delen? Help mee aan het maken van een reusachtige vergeet-mij-niet doos. Breng je alvast iets kleins mee om erin te stoppen?

Credits

Spel: Michèle Even, Joost Van den Branden 
Scenario en tekst: Joost Van den Branden 
Artistieke begeleiding: Raf Walschaerts 
Poppen: Patrick Maillard 
Muziek: Geert Noppe (Yevgueni) 
Film: Wim De Baere 
Kostuums: Heidelinde Vereecke 
Techniek: Steven Bosmans
www.tieret.be