Cultuurcentrum De Schakel

Grote zaal herrijst.

vr 29 sep 23

Het wachten is voorbij: cc De Schakel's grote zaal herrijst.

In juni 2022 werden de deuren van de schouwburg gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden. Na meer dan een jaar gaan eindelijk de deuren van de grote zaal van cc De Schakel weer open, hoewel het cultuurcafé nog niet volledig gereed is. 

Op 7 oktober heropenen we de grote zaal van De Schakel, ondanks dat de verbouwingen nog in volle gang zijn. Door enkele ingrepen zal je hiervan echter weinig hinder van ondervinden. Naast de schouwburg ontvangen we je graag in een tent die zal dienen als foyer. Hier vind je een tijdelijke onthaalbalie waar je terechtkunt voor tickets en al je vragen. Daarnaast zal de tent ook een gezellige bar herbergen, want we blijven er naar streven om een optimale beleving aan te bieden, zelfs tijdens de ongewone periode van renovaties.

Iconen bijten de spits af

Het onvermoeibare icoon van de Vlaamse rock, beter bekend als Raymond van het Groenewoud, zal samen met zijn getalenteerde medemuzikanten de schouwburg laten bruisen met talloze klassiekers en ongetwijfeld ook enkele gloednieuwe verrassingen. Een week later is het de beurt aan Compagnie Cecilia, die met hun krachtige voorstelling Bagger je meenemen op een wervelende reis vol puur theaterplezier, doordrenkt met de energie van een meeslepend hoorspel. 

Locatie en openingsuren

De tijdelijke foyer bevindt zich naast cc De Schakel, recht tegenover de ceremoniële ingang van het stadhuis. De foyer gaat open een uur voor aanvang van de voorstelling en sluit anderhalf uur na afloop van het evenement. Voor de openingsuren van het onthaal verwijzen we graag naar deze pagina.