Cultuurcentrum De Schakel

Eveline Himpens wint dankzij Cult! 1 jaar gratis cultuur

ma 2 okt 23

De cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel zijn in feeststemming, want ze vieren 50 jaar als een essentiële pijler van het lokale culturele leven. Dit netwerk van bijna 200 locaties staat garant voor ontdekking, ontmoeting en beleving. De "Mijn Cultuurhuis" campagne werpt een licht op de diversiteit, nabijheid en positieve impact van deze cultuurhuizen.

In het kader van dit feestelijke jubileum organiseerden ze een wedstrijd waarbij één gelukkige winnaar een cheque won voor een heel jaar cultuur. De prijs, ter waarde van maximaal 400 euro, bestaat uit een waardebon voor activiteiten in een cultuurhuis naar keuze dat lid is van cult!

Van de 2.214 deelnemers gaat Eveline Himpens uit Wielsbeke er met de waardebon vandoor. Als frequente bezoeker van CC De Schakel koos ze ons huis om haar prijs te verzilveren. De familie Himpens is dol op geweldige films en een avondje uit met dat tikkeltje extra. Haar enthousiasme voor het komende seizoen richt zich op Jef Neve, Arnout Van den Bossche en de nieuwe Sinterklaasfilm.

Samen met Cult! zijn we trots haar deze prijs te mogen overhandigen. Een fantastische manier om dit gedenkwaardige jubileum te vieren!