Cultuurcentrum De Schakel

Oko Yono

Kate Bush Tribute
vr 13 okt 23 20:00
vr 13 okt 23
20:00
  • vr 13 okt 23
    20:00
    Blijf hangen in onze foyer voor een boeiend gesprek met onze Ponyclub.
    Schouwburg, Waregem

Laat je betoveren door de straffe vrouwenpowerband Oko Yono en hun ode aan de legendarische Kate Bush.

Annelies Van Dinter (Echo Beatty), Birsen Uçar (Hydrogen Sea), Myrthe Luyten (Astronaute) en Caitlin Talbut (BLUAI) vormen samen de vrouwenpowerband Oko Yono. Allemaal straffe muzikanten, componisten en zangeressen die hard werken aan een eigen sound en elk hun strepen verdienden in de Belgische muziekscene.

Na hun tribute voor de vrouwen rond Serge Gainsbourg van 2018 brengen ze met hun 4 unieke stemmen een ode aan Kate Bush, de koningin van de lyrische en grensverleggende dramapop die dankzij de hitserie Stranger Things met Running Up That Hill recent weer in de hitlijsten stond. 

Naast een streep rock-‘n-roll, spoken word en de ultieme popsong mag je ook uitkijken naar hun versie van Wuthering Heights en Babooshka. ’t Belooft een avond vol samenhang, rebellie en betoverende sensualiteit te worden.

Maak kennis met de jongeren van de Ponyclub tijdens de voorstelling en ga nadien met hen in gesprek over de show. Lees meer op de Ponyclub-pagina: 

Credits

Van en met: Annelies Van Dinter (Echo Beatty), Birsen Uçar (Hydrogen Sea), Myrthe Luyten (Astronaute) en Caitlin Talbut (BLUAI)