Cultuurcentrum De Schakel

Jaarlijks filmfestival KCCW

za 3 feb 24 19:30 - 23:00
za 3 feb 24
19:30 - 23:00

Hoogdag voor de niet-professionele filmmaker in Waregem en omgeving.

De eerste zaterdag van februari is het de hoogdag van de niet-professionele filmmaker in Waregem en omgeving. Weken en maandenlang koesteren zij hun cinematografische parels, geduldig opbouwend en verfijnend tijdens talloze ledenvergaderingen. Dan breekt eindelijk de langverwachte eerste zaterdag van februari aan, het moment waarop hun creaties schitteren tijdens de première op het grote scherm.

Ongeacht hoe vaak je hebt deelgenomen of al een film hebt vertoond, stijgt je hartslag onvermijdelijk wanneer de lichten dimmen voor de aanvang van je eigen film. In die spannende momenten luister je aandachtig naar de reacties van het publiek. Het is daarvoor dat je het doet...

Dit jaar zijn we trots om niet minder dan 11 films te presenteren. De diversiteit aan onderwerpen en filmstijlen belooft een buitengewoon dynamische avond. Als je nieuwsgierig bent naar het professionele niveau waarmee niet-professionele cineasten kunnen werken, aarzel dan niet om snel je plek te reserveren. Als je nog niet overtuigd bent, werp gerust een blik op ons YouTube-kanaal, waar je een glimp kunt opvangen van wat onze leden in het verleden hebben verwezenlijkt.